BU DÃœNYA ÅžEKERÄ° SETTER KIRMASI BEBEKLERE ACÄ°L YUVA ARANIYOR.HAYATLARI TEHLÄ°KEDE.

BU DÃœNYA ÅžEKERÄ° SETTER KIRMASI BEBEKLERE ACÄ°L YUVA ARANIYOR.HAYATLARI TEHLÄ°KEDE.

Ege » İzmir » Karşıyaka
Görüşülür
BU DÃœNYA ÅžEKERÄ° SETTER KIRMASI BEBEKLERE ACÄ°L YUVA ARANIYOR.HAYATLARI TEHLÄ°KEDE.
 
BU DÃœNYA ÅžEKERÄ° SETTER KIRMASI BEBEKLERE ACÄ°L YUVA ARANIYOR.HAYATLARI TEHLÄ°KEDE. BU DÃœNYA ÅžEKERÄ° SETTER KIRMASI BEBEKLERE ACÄ°L YUVA ARANIYOR.HAYATLARI TEHLÄ°KEDE. BU DÃœNYA ÅžEKERÄ° SETTER KIRMASI BEBEKLERE ACÄ°L YUVA ARANIYOR.HAYATLARI TEHLÄ°KEDE. BU DÃœNYA ÅžEKERÄ° SETTER KIRMASI BEBEKLERE ACÄ°L YUVA ARANIYOR.HAYATLARI TEHLÄ°KEDE. BU DÃœNYA ÅžEKERÄ° SETTER KIRMASI BEBEKLERE ACÄ°L YUVA ARANIYOR.HAYATLARI TEHLÄ°KEDE. BU DÃœNYA ÅžEKERÄ° SETTER KIRMASI BEBEKLERE ACÄ°L YUVA ARANIYOR.HAYATLARI TEHLÄ°KEDE.
Bu ÅŸeker mi ÅŸeker bebiÅŸler maalesef;bir benzinlikte doÄŸuran bir Setter annenin bebekleri.Anneleri onlara çok güzel bakmış, emzirmiÅŸ ve büyütmüş.Ancak;bulundukları ortam;çok soÄŸuk, trafik açısından çok iÅŸlek ve tehlikeli bir yer.Bebekler de büyüdükleri için ayaklanıp hareketlendirler.Dolayısıyla;her geçen gün risk altındalar.Sokaklarda periÅŸen olmamaları ve araba altlarında ezilmemeleri için;acilen onları sahiplendirmemiz gerekmektedir. Setter Kırma bebekler henüz 1, 5-2 aylık civarındalar.İçlerinde;kız ve erkek olanlar da var.SaÄŸlık durumları gayet iyi, tombik ve bakımlılar. Onlara bir ömür bakabilecek yeni sahiplerine kavuÅŸmayı dört gözle bekliyorlar. Bugüne kadar yapılmış olan;tüm aşı, mama, bakım, veteriner vs.. türü masraflar için hiçbir ücret talep edilmeden, tamamen ücretsiz olarak sahiplendirileceklerdir. Sokaklarda ya da barınaklarda telef olmalarına izin vermeyelim, bu canlara sahip çıkalım.. Sadece büyüdüklerinde kısırlaÅŸtırılmaları ÅŸartı ile sahiplendirileceklerdir.KısırlaÅŸtırÄ ±lmalarını kendim üstlenebilirim.
  • #3668969
  • Åžikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • PaylaÅŸ
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • nevÅŸehir lütfen pug köpeÄŸi

    lütfen bir pug ihtiyacım var param yetmiyor 50 tl birikmişim var en az 250 tl ol ...

  • çorluda sahibinden ücretsiz satılık sivas kangal köpeÄŸi

    sokakta bulduğumuz bir köpek çok tatlı biz bakıyoruz ama ev sahibimiz bundan rah ...

  • Yavru Pomeranian Boo ücretsiz sahiplendirme

    16 yaşındayım ve neredeyse bebekliğimden beri köpek sahibi olmak istiyorum.Eğer ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

PaylaÅŸ
Åžikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.