BRITISH SHORTHAIR WHİSKAS YAVRULARI SATILIK

BRITISH SHORTHAIR WHİSKAS YAVRULARI SATILIK

Ege » Kütahya » Kütahya
750₺
BRITISH SHORTHAIR WHİSKAS YAVRULARI SATILIK
 
BRITISH SHORTHAIR WHİSKAS YAVRULARI SATILIK BRITISH SHORTHAIR WHİSKAS YAVRULARI SATILIK BRITISH SHORTHAIR WHİSKAS YAVRULARI SATILIK BRITISH SHORTHAIR WHİSKAS YAVRULARI SATILIK
British Shorthair, çalışan insanlar için mükemmel bir seçenektir. Kendi başlarına evde zaman geçirmeyi severler ve başka hayvanların ya da insanların ilgisini aramazlar.British kediler yemek fazla seçmez. Tabi ki bu demek değil 'masadan' kalan gıdayle beslenirler. Britishlerin artılarından biri de onların fazla konuşkan olmaması ve özelliklede mart aylarında deliler gibi bağırmamasıdır. Onların kısa, çok sık tüyleri uçmaz ve özel bakım istemez. Britishler çok asil kedilerdir, yetişkin olunca hiçbir zaman masalara ve dolaplara zıplamazlar. ALACAĞINIZ TÜM CANLILARIMIZI TÜRKİYE'NİN HER YERİNE AYNI GÜN TESLİMAT GARANTİSİ VERMEKTEYİZ. FACEBOOK SAYFAMIZA BAKMADAN KARAR VERMEYİN www.facebook.com/cihangirpetgr up İRTİBAT TELEFONLARIMIZ GSM : 0532 732 24 16 MAĞAZA: 0274 333 04 24 CİHANGİR PET GRUP SEVİMLİ DOSTLARINIZLA KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER DİLER.
  • #3968131
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Kedi ilanları
  • Yavru iran kedisi arıyorum maksimum 300 TL

    İzmirde yaşıyorum yavru iran kedisi arıyorum maksimum 250-300 tl verebilme imkan ...

  • Safkan Scottish Fold ve Straight Renk Renk Yavrular

    Safkan Scottish Fold ve Straight Renk Renk Yavrular rezerveye açıktır detaylı bi ...

  • scottish fold cinsi yavru kedi dişikedimizi

    scottish fold cinsi dişi kedimizi ücretli olarak sahiplendireceğiz Tel: 0212 534 ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.