BODRUM MERKEZDE PETRUM APART OTEL

BODRUM MERKEZDE PETRUM APART OTEL

Ege » Muğla » Bodrum
60₺
  • 60₺
    Ege » Muğla » Bodrum
BODRUM MERKEZDE PETRUM APART OTEL
 
BODRUM MERKEZDE PETRUM APART OTEL BODRUM MERKEZDE PETRUM APART OTEL BODRUM MERKEZDE PETRUM APART OTEL BODRUM MERKEZDE PETRUM APART OTEL BODRUM MERKEZDE PETRUM APART OTEL BODRUM MERKEZDE PETRUM APART OTEL
Odalarımız klimalıdır, 81 ekran LCD tv mevcuttur.Havuz, Snack bar ve otoparkımız vardır.Bodrum meydanına 5 dk yürüme mesafesindedir.Verilen fiyata kahvaltı dahildir.Apartlarımız ve ayrı olarak normal otel odalarımız vardır.Odalar 1-2-3 kişiliktir. FİYATLAR;Normal otel odaları için: Bayramda:75 TL(Kahvaltı ve KDV dahildir.)Kişi başı ücrettir. Sezonda:60 TL(Kahvaltı ve KDV dahildir.) Kişi başı ücrettir. FİYATLAR';1+1 ve 2+1 Apartlar için: Bayramda:1+1 225 TL İle 300 TL arası (Kahvaltı ve KDV dahildir.)Apart fiyatıdır. 2+1 300 TL İle 350 TL arası (Kahvaltı ve KDV dahildir.)Apart fiyatıdır. Sezonda:1+1 180 TL İle 250 TL arası (Kahvaltı ve KDV dahildir.)Apart fiyatıdır. 2+1 250 TL İle 300 TL arası (Kahvaltı ve KDV dahildir.)Apart fiyatıdır. Not:Bayramda apart oda fiyatları değişkenlik gösterebilir. Fiyatlar gecelik fiyatlardır.
  • #3472650
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.