BODRUM-GÜMÜŞLÜK'te eşlikçi BAYAN ARANIYOR!

BODRUM-GÜMÜŞLÜK'te eşlikçi BAYAN ARANIYOR!

Ege » Muğla » Bodrum
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » Muğla » Bodrum
BODRUM-GÜMÜŞLÜK'te eşlikçi BAYAN ARANIYOR!
 
BODRUM-GÜMÜŞLÜK'te eşlikçi BAYAN ARANIYOR! BODRUM-GÜMÜŞLÜK'te eşlikçi BAYAN ARANIYOR! BODRUM-GÜMÜŞLÜK'te eşlikçi BAYAN ARANIYOR! BODRUM-GÜMÜŞLÜK'te eşlikçi BAYAN ARANIYOR! BODRUM-GÜMÜŞLÜK'te eşlikçi BAYAN ARANIYOR! BODRUM-GÜMÜŞLÜK'te eşlikçi BAYAN ARANIYOR!
60 yaşında boşanma aşamasında olan bay, emekli olduğu şekli ile şu anda yaşamakta olduğu Mersin Merkezde bulunmaktadır.Burada eşi ile anlaşmalı olarak boşanacak olup, Aralık ayının başı gibi gerçekleşecektir.Tarih olarak buna karar alınmıştır.Sonrasında ise bay kişi, şahsi 2008 modeli olan yerli arabasıyla Mersin'den ayrılıp, tamamen kendisine kat mülk tapulu olarak ait olan:BODRUM'un çok rağbette olan şirin bir beldesindeki yaz-kış devamlı olarak oturulup-yaşanabilen beldesindeki site içinde olan Dublex evine gidecek ve orada yaşantısını:TEK-YALNIZ olarak devam ettirecektir.Bu bay kişi, asla bir daha da evlenmeyi kesin düşünmemekte ve arzulamayıp istememektedir.Sadece kendisine yetebilen, yemeğini yapıp-pişirebilen servis eden-çamaşır makinasını proğramlayıp kullanabilen ütüsünü yapabilen-bulaşığını (Makinada ve elde) yıkayabilen hülasa kendisine tek olarak bakabilen bir kişidir.Beklentisi olarak ise:Kesin 28-50 yaş grubundan serbest bağımsız-ayakları üzerinde manevi olarak durabilen-ne istediğini çok iyi olarak bilen ve uygulayabilen boşanmış çocuksuz veya serbest olup asdlada evlenmeyi istemeyip anlaşacağı erkekle beraberce sorunsuzca hayatını yaşayacak olan bayan arkadşını beklemektedir.Evlilik vaad durumu kesin yoktur! Bu duruma ayak uydurabilecek uyumunu sağlayabilecek ve bu metinden yazılı hususlara asgari düzeyde uyabilecek çok ciddi olan bayanların tekliflerine açık olup, temas kurmalarını ve kendilerini detaylı olarak tanıtmalarını ister ve beklerim!
  • #2771452
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.