BODRUM; DEVTAŞDA 16-30 AĞUSTOS DEVREMÜLK KİRALIKTIR

BODRUM; DEVTAŞDA 16-30 AĞUSTOS DEVREMÜLK KİRALIKTIR

Ege » Muğla » Bodrum
1.500₺
  • 1.500₺
    Ege » Muğla » Bodrum
BODRUM; DEVTAŞDA 16-30 AĞUSTOS DEVREMÜLK KİRALIKTIR
 
BODRUM; DEVTAŞDA 16-30 AĞUSTOS DEVREMÜLK KİRALIKTIR BODRUM; DEVTAŞDA 16-30 AĞUSTOS DEVREMÜLK KİRALIKTIR BODRUM; DEVTAŞDA 16-30 AĞUSTOS DEVREMÜLK KİRALIKTIR BODRUM; DEVTAŞDA 16-30 AĞUSTOS DEVREMÜLK KİRALIKTIR BODRUM; DEVTAŞDA 16-30 AĞUSTOS DEVREMÜLK KİRALIKTIR BODRUM; DEVTAŞDA 16-30 AĞUSTOS DEVREMÜLK KİRALIKTIR
Bodrum Soytaş Tatil sitesinde 15-30 Ağustos Devremülk: Müstakil, Üst katta çalışır mutfak, sıcaksu-banyo, ebebeyn odası+salon+teras, deniz cepheli, sosyal tesislerden istifade, yüzme havuzu, özel plaj, otopark imkanı. Turgutreis şehir merkezine ve marinaya yürüme mesafesinde. Otobüsler siteye kadar gelir. 16-30 Ağustos tarihleri arasında, Bodrum'un en güzel zamanı, Muhteşem pırıl pırıl deniz ve gün batımı manzarası, temiz hava, çam ağaçları içinde ( bölgenin tek çam korusu ), özel plaj, ekonomik 14 günlük tatil fırsatını kaçırmayın. DENİZE SIFIR, OTOPARKLI , ÇOCUK PARKLI, DOĞAYLA İÇİÇE MÜKEMMEL BİR YERDİR.2 HAVUZ ( BÜYÜK -KÜÇÜK ), PLAJ VARDIR (Ücretsiz Sezlong mevcuttur ). SITENIN ICINDE MARKET, RESTAURANTLAR, CAFELER, INTERNET CAFE, TELEVIZYON, OYUN SALONLARI, SAGLIK HIZMETLERI BULUNMAKTADIR.
  • #4045175
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.