BİLARDO VE OYUN izmir karabağlar

BİLARDO VE OYUN izmir karabağlar

Ege » İzmir » Karabağlar
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » İzmir » Karabağlar
BİLARDO VE OYUN izmir karabağlar
 
BİLARDO VE OYUN izmir karabağlar BİLARDO VE OYUN izmir karabağlar BİLARDO VE OYUN izmir karabağlar BİLARDO VE OYUN izmir karabağlar BİLARDO VE OYUN izmir karabağlar BİLARDO VE OYUN izmir karabağlar
TİRELİOĞLU BİLARDO VE OYUN MAKİNALARITuristik bölgelerimizde Hotellerde , anaokullarımızda, üniversitelerde eğlence faaliyetleri oldukça gelişmiştir. Her yaşa hitap eden eğlence sektöründe işletmeler kurulmuştur. Küçük yaştaki çocuklarımız için kurulmakta olan oyun salonları örn: langırt, air hockey, tenis, bilardo, araba ve motor yarışları , kiddies Rides ile çeşitlendirilmektedir. Düzenlenmekte olan aktivitelerde oldukça hoş bir zaman geçirilmektedir.Ayrıca Evinizde Ofisinizde Hoşça Vakit Geçirmenizi Sağlayan Oyun makinaları;Oyun , Eğlence , Dinlenme Amaçlı İşletmelerinizin Vazgeçilmez Gelir Kaynağıdır.Müşterilerimizin en iyisini hak ettiği ve satışın uzun süreli bir ortaklık olduğu felsefesini ilke edinen şirketimiz, müşterilerimizin satış ve satış sonrasında yaşadıkları problemlerde de kendilerine tam destek olarak, zamanında, tam ve hızlı çözüm üretmiştir.Ayrıca hizmetlerimiz arasındajeton, şase, power, elektronik para tanımalı jeton kanalı, langırt malzemeleri, langırt topu, air hokey diski ve tokacı gibi oyun makinalarının yedek parça satışı yapılır. Müşterilerimize satışını ve servisini yaptığımız ürünlerin kalitesine önem vermektedir. Sizlerden aldığımız güvenle yolumuza devam etmekteyiz...............Firmamızın ana ilkesi öncelikle müşteri memnuniyeti ve cazip fiyat avantajlarıyla en iyi hizmeti en kısa sürede sağlamaktır.Sizlerede hizmet vermekten gurur duyarız..
  • #2319604
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.