BIÇAK MAKAS BİLEME MAKİNASI WORK SHARP

BIÇAK MAKAS BİLEME MAKİNASI WORK SHARP

Marmara » Kocaeli » Kocaeli
413₺
  • 413₺
    Marmara » Kocaeli » Kocaeli
BIÇAK MAKAS BİLEME MAKİNASI WORK SHARP
 
BIÇAK MAKAS BİLEME MAKİNASI WORK SHARP BIÇAK MAKAS BİLEME MAKİNASI WORK SHARP BIÇAK MAKAS BİLEME MAKİNASI WORK SHARP BIÇAK MAKAS BİLEME MAKİNASI WORK SHARP BIÇAK MAKAS BİLEME MAKİNASI WORK SHARP BIÇAK MAKAS BİLEME MAKİNASI WORK SHARP
EVET.....Biz Bıçaklarınızı Keskinleştiririz. Yemek Fabrikaları, Lokantalar, Kasaplar, Marketler, Kesmeyen Bıçaklarınız için... Work Sharp Bıçak Bileme Makinaları İş Yerinizde, Mutfağınızda, Hızlı Pratik Çözüm... Yıllarca elinizin altinda bulunduracagınız cihazlar olarak dizayn edilmistir. Ekonomiktir ve bir kac saniye icinde jilet keskinliginde bileme yapabilirler. * Ustalik istemez * Herkezin kullanabilecegi kolayliktadir! * Profosyonel kullanima uygundur! * Parekende Satış Fiatımız Kdv Dahil 413.00 TL * Toptan Satışlarımız için arayınız. * PTT Kargo ile Kapıda ödeme sistemi ile Türkiye'nin her yerine üçretsiz kargo ile gönderilir.
  • #3745408
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.