BEYLİKDÜZÜ MARMARA MAH. DEVREN SATILIK SU BAYİİ HAYAT SU

BEYLİKDÜZÜ MARMARA MAH. DEVREN SATILIK SU BAYİİ HAYAT SU

Marmara » İstanbul » Beylikdüzü
70.000₺
  • 70.000₺
    Marmara » İstanbul » Beylikdüzü
BEYLİKDÜZÜ MARMARA MAH. DEVREN SATILIK SU BAYİİ HAYAT SU
 
BEYLİKDÜZÜ MARMARA MAH. DEVREN SATILIK SU BAYİİ HAYAT SU BEYLİKDÜZÜ MARMARA MAH. DEVREN SATILIK SU BAYİİ HAYAT SU BEYLİKDÜZÜ MARMARA MAH. DEVREN SATILIK SU BAYİİ HAYAT SU BEYLİKDÜZÜ MARMARA MAH. DEVREN SATILIK SU BAYİİ HAYAT SU
BEYKİKDÜZÜ MARMARA MAH. (YAKUPLU) DA 600 YAKIN ABONESİ OLAN BAYİLİĞİMİZİ İŞ YOĞUNLUĞUMUZDAN DOLAYI DEVREDİYORUZ. AYLIK ORTALAMA 1.400 ADET SU SATIP MASRAFLAR ÇIKTIKTAN SONRA 2.000 TL YE YAKIN NET GELİR GELMEKTEDİR. 1 SENELİK ÇALIŞMAYLA BU POTANSİYELİ YAKALADIK. HER AY YENİ ABONELER GELMEKTEDİR. 1 SENE AYNI ŞEKİLDE ÇALIŞILIR İSE SENEYE NET GELİR 5.000 TL LERİ BULUR. FİRMAMIZIN BÜNYESİNDE ÇOK İŞ KOLU OLDUĞU İÇİN SU BAYİLİĞİNİ DEVRETME KARARI ALDIK. BAYİLİĞİMİZİN İÇİNDE; 7.000 $ LIK ŞİRKETE VERİLEN TEMİNAT MODEL RENAULT KANGO PİYASA DEĞERİ 15.000 TL ADET DAMACANA SU SEBİLİ ABONESİ CASPER MARKA LAPTOP 2.000 E YAKIN MÜŞTERİ DATASI NOT: JEEP TÜRÜ ARAÇLA VE EVLE TAKAS EDİLİR.
  • #2431869
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.