BEYLİKDÜZÜ GÜZEL KIZIM ORADAN ORAYA SAVRULUYOR ACİL ÖMÜRLÜK YUVASINI ARIYOR

BEYLİKDÜZÜ GÜZEL KIZIM ORADAN ORAYA SAVRULUYOR ACİL ÖMÜRLÜK YUVASINI ARIYOR

Marmara » İstanbul » Beylikdüzü
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Beylikdüzü
BEYLİKDÜZÜ GÜZEL KIZIM ORADAN ORAYA SAVRULUYOR ACİL ÖMÜRLÜK YUVASINI ARIYOR
 
BEYLİKDÜZÜ GÜZEL KIZIM ORADAN ORAYA SAVRULUYOR ACİL ÖMÜRLÜK YUVASINI ARIYOR BEYLİKDÜZÜ GÜZEL KIZIM ORADAN ORAYA SAVRULUYOR ACİL ÖMÜRLÜK YUVASINI ARIYOR BEYLİKDÜZÜ GÜZEL KIZIM ORADAN ORAYA SAVRULUYOR ACİL ÖMÜRLÜK YUVASINI ARIYOR BEYLİKDÜZÜ GÜZEL KIZIM ORADAN ORAYA SAVRULUYOR ACİL ÖMÜRLÜK YUVASINI ARIYOR BEYLİKDÜZÜ GÜZEL KIZIM ORADAN ORAYA SAVRULUYOR ACİL ÖMÜRLÜK YUVASINI ARIYOR BEYLİKDÜZÜ GÜZEL KIZIM ORADAN ORAYA SAVRULUYOR ACİL ÖMÜRLÜK YUVASINI ARIYOR
Sürmeli kızım için çok üzgünüm. 1 aydır ilanını döndürüyorum kimse aramıyor. Terk edilmiş bir minnoş. Benim kedilerim istemediği için başka bir geçici yuvada şimdi. Kliniklerden geçici yuvalara savrulup duruyor. O çok hassastır tam adapte oldum derken başka bir yere gidiyor. Evet cins değil yavru da değil ama o da bir can yazık değil mi ? İnsan öyle bir alışıyor ki ona.. Çok ürkektir, başlarda saklanır ama sonra sevmeniz için size yalvarır öyle bir kedi. Bakımı kolaydır sizi yormaz. Ona çok çok iyi bakacak ömürlük yuvasını arıyorum acil olarak ! 1 yaşında kısır aşıları var karnesi mevcut kum kullanıyor mama yiyor. İstanbul içi 25 yaş üzeri aileye sözleşme ile yuvalandırılacaktır.
  • #4194758
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.