BETON PARKE VE BRİKET MAKİNALARI VE BETON SANTRALLERİ

BETON PARKE VE BRİKET MAKİNALARI VE BETON SANTRALLERİ

İç Anadolu » Ankara » Ostim
Görüşülür
  • Görüşülür
    İç Anadolu » Ankara » Ostim
BETON PARKE VE BRİKET MAKİNALARI VE BETON SANTRALLERİ
 
BETON PARKE VE BRİKET MAKİNALARI VE BETON SANTRALLERİ BETON PARKE VE BRİKET MAKİNALARI VE BETON SANTRALLERİ BETON PARKE VE BRİKET MAKİNALARI VE BETON SANTRALLERİ BETON PARKE VE BRİKET MAKİNALARI VE BETON SANTRALLERİ BETON PARKE VE BRİKET MAKİNALARI VE BETON SANTRALLERİ BETON PARKE VE BRİKET MAKİNALARI VE BETON SANTRALLERİ
HZESAL MAKİNA İMALAT İNŞAAT TİC.LTD.ŞTİ. 2005 yılında Ankara'da kurulan HZESAL MAKİNA İMALAT İNŞAAT TİC. LTD. ŞTİ. 5 mühendis, 20 çalışanı, Ankara Ostim'deki 800 m2, lik üretim tesisleri ile Türk sanayisine hizmet vermektedir. Faaliyetlerine iş ve inşaat makinaları imalatı ile başlayan HZESAL, sektörün birçok kuruluşuna beton parke ve briket makinesi üreterek önemli anlaşmalara imza atmıştır. Bugün üretilen ürünlerin % 70'ini ihrac eder hale gelen HZESAL, dünyanın dört bir tarafında acentelik ve distribütörlük anlamaşları ile ürünlerini tanıtmaya devam etmektedir. Firmamız; Beton parke ve Briket makinaları ve ekipmanları, beton boru makinaları ve beton santralleri üretiminde lider ve öncü kurulu olmayı amaçlamış, Tasarım, parça imalat ve temini, komple üretim kalitesi ve işçilik, montaj, çalıştırma, eğitim ve satış sonrası hizmetlerindeki kalitesi , üretmiş olduğu ürünler hakkında bilimsel araştırmalara önem vermesi ve tecrübeli personelleri ile yurt içi ve yurt dışı piyasasında yer alıp ülke ekonomisine katkıda bulunarak HZESAL, Beton Parke ve Briket Makinaları isminin ülkemiz sınırlarını aşmasını sağlamıştır. HZESAL'da üretim çeşitli aşamalarla son derece titiz çalışmalar sonucu gerçekleştirilir. Onaylanan müşteri talepleri proje bölümüne aktarılır uzman proje ekibi tarafından siparişler için tasarım çalışmaları (makine ve ekipmanların yerleşeceği beton, elektrik, su tesisatı, basınçlı hava tesisatı v.b. ) yapılır, teknik hesaplar ve imalat çizimleri tamamlanır. Briket ve parke taşı modelleri teknik çizimler halinde müşteri onayına sunularak kalıp imalatına başlanır. Mamul basma panoları uygun ölçüler belirlenerek detay teknik çizimler halinde müşterilere teslim edilir. Üretim süreci; Kaynaklı imalat, talalı imalat, boya ve otomasyon sistemi olmak üzere dört temel bölümden oluşur. HZESAL' de ürün kalitesi, tamamen sertifikalı ve deneyimli kaynakçılar tarafından yapılan kaynaklar ile titizlikle yapılan boyama işlemi, her türlü beton üretiminde yüksek verim ve istenilen kalitedeki karışım alınacak şekilde tasarlanmış tek veya çift milli mikserler, kapasitif kullanımı son derece verimli hale çevirebilen yüksek verimli Beton parke ve briket makinası, Talyan ve Alman teknolojilerinin birleştiği hidrolik ünite ve SIEMENS teknolojisinin kullanıldığı otomasyon sistemi ile sağlanır. Dört temel aşamada imalatı tamamlanarak, sevke hazır hale gelen Beton parke ve briket makinesi deneyimli ekibimiz tarafından müşterilerimizin sahalarında kurulumu ve testleri yapılır, operatör eğitimleri verilir, eğitimler sonunda sertifikaları operatörlere teslim edilir.Beton parke ve briket makinası teslim işlemleri yapılır.
  • #3838915
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.