BAYANLARA GÜVENLİ APART ÜSKÜDAR

BAYANLARA GÜVENLİ APART ÜSKÜDAR

Marmara » İstanbul » Üsküdar
500₺
  • 500₺
    Marmara » İstanbul » Üsküdar
BAYANLARA GÜVENLİ APART ÜSKÜDAR
 
BAYANLARA GÜVENLİ APART ÜSKÜDAR BAYANLARA GÜVENLİ APART ÜSKÜDAR BAYANLARA GÜVENLİ APART ÜSKÜDAR BAYANLARA GÜVENLİ APART ÜSKÜDAR BAYANLARA GÜVENLİ APART ÜSKÜDAR BAYANLARA GÜVENLİ APART ÜSKÜDAR
BAYANLAR İÇİN GÜVENLİ YURT ÜSKÜDAR Çalışan bayanlar içinKişilik ferah ve temiz odalar, Odasına göre alternatif ekonomik aylık fiyatı siz belirleyin. İstanbul'un her semtine toplu taşıma araçlarıyla ulaşım imkanı vardır. YURDUN ÖZELLİKLERİ VE SUNULAN HİZMETLER: -Üsküdar'ın merkezi yerinde, -Terastan harika doğa, şehir ve deniz manzarası, -Günün her saatinde sıcak su, -Dinlenme ve Ders Çalışma Salonları, -Kesintisiz internet erişimi, -Çamaşır yıkama ve ütü yapma imkanı, -Odaların bayan görevli tarafından temizliği, Deneyimli, eğitimci personelimizle hizmet sunuyoruz. ÜNİVERSİTE KONUK EVİ "Huzur ve Güvenin Adresi" Adres:Valide-i Atik Mahallesi, Valide Kahyası Sokak No:1 Yanı Üsküdar/İSTANBUL (Valide Atik Camisi Arkası, Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi Bitişiği) www.universitekonukevi.com T ELEFONLAR:GSM:
  • #4122051
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.