BAKIRKÖY SAĞLIK KABİNİNDE ÇALIŞACAK EBE HEMŞİRE ARIYORUZ

BAKIRKÖY SAĞLIK KABİNİNDE ÇALIŞACAK EBE HEMŞİRE ARIYORUZ

Marmara » İstanbul » Bakırköy
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Bakırköy
BAKIRKÖY SAĞLIK KABİNİNDE ÇALIŞACAK EBE HEMŞİRE ARIYORUZ
 
BAKIRKÖY SAĞLIK KABİNİNDE ÇALIŞACAK EBE HEMŞİRE ARIYORUZ BAKIRKÖY SAĞLIK KABİNİNDE ÇALIŞACAK EBE HEMŞİRE ARIYORUZ BAKIRKÖY SAĞLIK KABİNİNDE ÇALIŞACAK EBE HEMŞİRE ARIYORUZ BAKIRKÖY SAĞLIK KABİNİNDE ÇALIŞACAK EBE HEMŞİRE ARIYORUZ
BAKIRKÖY SAĞLIK KABİNİNDE ÇALIŞACAK, EBE HEMŞİRE, SAĞLIK MEMURU, ATT ARIYORUZ SAKİN RAHAT BİR İŞ ORTAMI, EMEKLİ YADA ÖĞRENCİDE OLABİLİR.. Hasta yoğunluğunun fazla olmadığı bir çalışma ortamı sunuyoruz. Dilerseniz işyerinin karşısındaki binada ikamet etme imkanı (lojmanımız vardır). Yada ev hastasında nöbet usulü ve uzun süreli çalışma imkanıda vardır. Ücret ve şartlar konuşularak ve tecbürebeye göre belirlenmektedir. İşyerimiz bakırköyde olup internet sitemiz google aramada en üst sıralarda çıktığı için motosikletli ekiplerimizle istanbulun tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz. Bizimle çalışmak isterseniz aşağıdaki siteden Kurumsal bölümünden cv örneğini doldurabilir veya hazır varsa eposta ile gönderebilir veya numaralı telefonlardan arayabilirsiniz www.adresesaglik.com iletisim@adresesag lik.com Önceliğimiz bayan olmasıdır..
  • #4137441
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.