BABY FACE GOLDEN RETRIEVER YAVRULARIMIZ(DOGACADEMY)

BABY FACE GOLDEN RETRIEVER YAVRULARIMIZ(DOGACADEMY)

Ege » İzmir » Torbalı
450₺
BABY FACE GOLDEN RETRIEVER YAVRULARIMIZ(DOGACADEMY)
 
BABY FACE GOLDEN RETRIEVER YAVRULARIMIZ(DOGACADEMY) BABY FACE GOLDEN RETRIEVER YAVRULARIMIZ(DOGACADEMY) BABY FACE GOLDEN RETRIEVER YAVRULARIMIZ(DOGACADEMY) BABY FACE GOLDEN RETRIEVER YAVRULARIMIZ(DOGACADEMY) BABY FACE GOLDEN RETRIEVER YAVRULARIMIZ(DOGACADEMY) BABY FACE GOLDEN RETRIEVER YAVRULARIMIZ(DOGACADEMY)
*YAVRULARIMIZA ÖMÜR BOYU IRK GARANTİSİ VERMEKTEYİZ.** ***EĞİTİM VE PANSİYON HİZMETİMİZLE ÖMÜR BOYU YANINIZDAYIZ*** *KENDİ YAVRULARIMIZA ÖZEL % 15 EĞİTİM HİZMETİ İNDİRİMİMİZDEN FAYDALANABİLİRSİNİZ.* *EĞİTİMLERİMİZ ÖMÜR BOYU GARANTİLİ OLARAK VERİLMEKTEDİR.* **ÇİFTLİĞİMİZ RUHSATLI LEGALDİR.TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN PERİYODİK OLARAK KONTROL EDİLİR SAĞLIKLI VE SORUNSUZ YAVRUNUZUN OLMASINI İSTEDİĞİNİZ İÇİN YAVRUNUZU RUHSATLI ADI ADRESİ BELLİ KÖPEK ÇİFTLİKLERİNDEN ALMAYI TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ*** ***DOG ACADEMY KÖPEK ÇİFTLİĞİ EĞİTİM~ÜRETİM~PANSİYON 0533 2500514 BÜLENT TABAK VEYA ÇAPAK MAH. 2503 SK. NO 13 TORBALI İZMİR AÇIK ADRESİNDEN BİZE ULAŞABİLİRSİNİZ.*** *şehir dışına ücret dahilinde uçak veya otobüsle gönderim yapabiliriz.
  • #4012753
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • Kadıköy ingiliz buldok

    ingiliz buldog yavrularımız gelmıstır sızler ıcın bır numara olmaktan gurur duyu ...

  • Cane corso yavrularımız

    Cane corso yavrularımız ayrı anne babalardan blue siyah ve tiger renk aşılı kiml ...

  • AYI BOGAN CİNSİ KANGAL YAVRULARI

    DOSTLAR KÖPEK ŞEHRİ KANGAL KÖPEK ÖZELLEKLERİ Günümüzde bakıldığında, hayvanlar i ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.