Ayışığı Apart Pansiyon

Ayışığı Apart Pansiyon

Marmara » Balıkesir » Burhaniye
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Balıkesir » Burhaniye
Ayışığı Apart Pansiyon
 
Ayışığı Apart Pansiyon Ayışığı Apart Pansiyon Ayışığı Apart Pansiyon Ayışığı Apart Pansiyon Ayışığı Apart Pansiyon Ayışığı Apart Pansiyon
Apart pansiyonumuzda 2 apart, 1 müstakil ve 10 daire mevcuttur. 24 saat sıcak su, kablosuz internet bağlantısı(wireless), mutfak ve gereçleri, buzdolabı, ocak, banyo, wc bulunmaktadır. Tesisimizde özel bahçe, özel balkon ve barbekü (ortak kullanım) bulunmaktadır. Ayrıca yat turları, su sporları, Kazdağı turları ve mavi bayraklı plajlar bulunmaktadır. Ulaşım; Burhaniye Hava alanına 10km, Ayvalık 33 km, Edremit 13 km, Altınoluk 41 km, İzmir 183 km, İstanbul (Bursa üzerinden) 475 km, İstanbul (Çanakkale üzerinden) 452 km, Ankara 620 km, Bursa 245 km, Çanakkale 116 km, Assos (Behramkale) 107 km. Ayrıca her 10 dakikada Edremit ve Burhaniye'ye, her 30 dakikada Ayvalık ve Akçaya ulaşım imkanınız vardır. Fiyatlarımıza kahvaltı dahildir. Güleryüzlü hizmet anlayışıyla; rahat, huzurlu ve konforlu iyi bir tatil imkanı veriyoruz. Sizler müşterimiz değil misafirimizsiniz.. Tesisimize ulaşmak için; ayisigipansiyon@gmail.com,,,.
  • #3020739
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.