Aydında satılık tarla-çiftlik

Aydında satılık tarla-çiftlik

Ege » Aydın » Aydın
1.500.000₺
  • 1.500.000₺
    Ege » Aydın » Aydın
1/6
Aydında satılık tarla-çiftlik
 
Aydında satılık tarla-çiftlik Aydında satılık tarla-çiftlik Aydında satılık tarla-çiftlik Aydında satılık tarla-çiftlik Aydında satılık tarla-çiftlik Aydında satılık tarla-çiftlik
Aydın merkezde acele satılık çiftlik. Aydın denizli asfaltının 200 metre, demir yolunun 100 metre kuzeyinde ve köy statüsünde mahalleye sınır 44 dünüm-dekar (kırk dört bin metre kare) içinde elektrik, şehir şebekesi su, üç adet artezyen, üç yüz tonluk su deposu, iki katlı ev, hayvan damı, traktör, ziraat araç ve gereçleri , yeni dikilmiş 3500 (üç bin beş yüz)hicaz cinsi nar ve 350 (üç yüz elli)zeytin ağacı, portakal, mandalina ve bir çok çeşit meyve ve diğer ağaçlar. Parselasyon yapılabilir imara açık ve tamamen düzlük olup fiyatı birmilyon beşyüzbin türklirasi. NOT sahibi yaşlandığından bakmaktan ve dentelemekte yetersiz kaldığı için satışa çıkarmıştır .
  • #2062968
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.