Aydın bozdoğan dan %100 doğal kuru incir

Aydın bozdoğan dan %100 doğal kuru incir

Ege » Aydın » Bozdoğan
27₺
  • 27₺
    Ege » Aydın » Bozdoğan
Aydın bozdoğan dan %100 doğal kuru incir
 
Aydın bozdoğan dan %100 doğal kuru incir Aydın bozdoğan dan %100 doğal kuru incir Aydın bozdoğan dan %100 doğal kuru incir Aydın bozdoğan dan %100 doğal kuru incir Aydın bozdoğan dan %100 doğal kuru incir
-Kendi bahçemizden topladığımız içinde hiçbir kimyasal bulunmayan %100 dogal 80-100 kg incirimiz mevcuttur.(200 kg kalan) -1kg ve 2kg poşetlenmiş durumda. -Hiçbir şekide sulanmamış. -Kimyasal gübre kullanılmamış. -İstenildiği taktirde daha fazla incir bulunur aynı kalitede. -KARGO ALICIYA AİTTİR.(İSTEDİĞİNİZ KARGOYLA GÖNDERİLİR ANLAŞMALI OLDUĞUNUZ VARSA) NOT: Sulanmış incir genelde çürük yapar kurtlanma yapar ve tadı ekşimsi olur kararma yapar.Bazı kişiler bu incirleri ilaçla beyazlatma yapmakta onun için tercihiniz biz olmalıyız -ÖDEME HESABA HAVALE İLE OLMAKTADIR.
  • #4089045
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.