Atçada sahibinden hicaz narı-erik-şeftali ve üzüm bağı elektriğive

Atçada sahibinden hicaz narı-erik-şeftali ve üzüm bağı elektriğive

Ege » Aydın » Atça
140.000₺
  • 140.000₺
    Ege » Aydın » Atça
Atçada sahibinden hicaz narı-erik-şeftali ve üzüm bağı
 
Atçada sahibinden hicaz narı-erik-şeftali ve üzüm bağı Atçada sahibinden hicaz narı-erik-şeftali ve üzüm bağı Atçada sahibinden hicaz narı-erik-şeftali ve üzüm bağı Atçada sahibinden hicaz narı-erik-şeftali ve üzüm bağı Atçada sahibinden hicaz narı-erik-şeftali ve üzüm bağı Atçada sahibinden hicaz narı-erik-şeftali ve üzüm bağı
Aydın/Nazilli-Atça'da Sahibinden, Elektriği ve suyu olan; Hicaz Narı-Erik-Şeftali ve Üzüm Bağı Atça'ya 3 km, Nazilli'ye 6 km , İzmir'e 140 km mesafede içinde uzun ve kapalı damı ve önünde 20m. uzunlukta asma çardağı bulunan, mevcut suyu ile tamamı damla sulama yöntemi ile sulanan, çevresi tel örgü ve kargılarla çevrilmiş, 5m'lik raylı demir kapılı, 6 yaşında 350 tane Hicaz Narı(Bu sene üzerinde 8 ton'a yakın nar vardı), 20 tane 16 yaşında-20 tane de 6 yaşında papaz eriği, bahçenin çevresi boyunca 100 adet T köşebent demirlerinin üzerine 3 sıra tel çekilerek tesis edilen Kardinal ve Alfonse cinsi kaliteli sofralık üzüm( yılda en az 1-1, 5 ton iyi kalitede ürün elde edilir.), 16 adet şeftali ağacı, 6 portakal ağacı (Bu sene en az 10 kasa ağaçta var.) 4 adet mandalina ağacı (en az 8 kasa ürün ağaçta var.), 6 adet Santa Maria cinsi armut (Yılda ortalamakg armut satıyorum.), 4 adet çeşitli cins incir ağacı ve 16 yaşında 1 adet büyük ceviz ağacı bulunan(bu yıl 3 çuval topladım), Önümüzdeki yıldan itibaren 10-15 bin TL yıllık getirisi olacak, net 7910 m2, sulak ve verimli tek tapulu bahçem satılıktır. (Sanayi ceryanı ile sulama ve ilaçlama yapıyorum. Alacak olana arılarımı da devredebilirim.
  • #3601705
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.