Aşıları tam 3 aylık maskeli husky siyah-beyaz

Aşıları tam 3 aylık maskeli husky siyah-beyaz

Akdeniz » Mersin » İçel
300₺
Aşıları tam 3 aylık maskeli husky siyah-beyaz
 
Aşıları tam 3 aylık maskeli husky siyah-beyaz Aşıları tam 3 aylık maskeli husky siyah-beyaz Aşıları tam 3 aylık maskeli husky siyah-beyaz Aşıları tam 3 aylık maskeli husky siyah-beyaz Aşıları tam 3 aylık maskeli husky siyah-beyaz
öncelikle kızımız ırk garantilidir. aşılarının hepsi yapılmıştır.Aşı kartı vardır. mantar aşısıda dahil yapılmıstır. ev ortamında büyümüştür. Tuvalet ve yemek eğitimi verilmiştir. fiyatına pire tasması eğitim zinciri(dısarıda gezerken eğitim zincirini kullanıyoruz) tarağı şampuanı çiş damlası dahildir. 40 Tl ye kafesini de satabiliriz. 1 aylık yavru zaten 300-350 arası.kızımızın tüm aşıları parazit haplarını kişisel malzemelerini fiyata dahil edince 700 TL yi geçen bi hesap çıkıyor.yaptığım masraf bunun daha da üstünde.normal bi yavru alıp masraf yapmakla eğitimli herşeyi tam olan köpeğin tadı farklıdır daha da hesaplı olur sizin için. Kısacası fiyatı gayet uygun gerçek alıcı olursa telefondan irtibata geçebilir. henüz küçük olduğu içinde kulakları tam anlamıyla dikleşmedi 6 aya kadar süresi var eğer dikleşmezse para iadesi yaparım.Hertürlü kefilim.
  • #3320015
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • istanbuldan 2 aylık yavru

    ilk aşıları yapılmıştır..takas yapmıyorum..yavru terrier bull..2 aylık.. ...

  • LEKESİZ BEYAZ DİŞİ İNGİLİZ BULLDOG YAVRUSU

    İNGİLİZ BULLDOG Temel Özellikleri Hala dövüşlerde kullanıldığı 19. yüzyıla kada ...

  • kahve beyaz renkli dişi 0 numara terrier yavrumuz

    20 YILLIK TECRÜBEMİZLE SİZ HAYVAN SEVERLERE HER TÜRLÜ SATIŞ SONRASI DESTEK VERME ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.