Arvet Bahçeşehir Loca Veteriner Bahçeşehirde fark yaratıyor.

Arvet Bahçeşehir Loca Veteriner Bahçeşehirde fark yaratıyor.

Marmara » İstanbul » Beylikdüzü
1₺
Arvet Bahçeşehir Loca Veteriner Bahçeşehirde fark yaratıyor.
 
Arvet Bahçeşehir Loca Veteriner Bahçeşehirde fark yaratıyor. Arvet Bahçeşehir Loca Veteriner Bahçeşehirde fark yaratıyor. Arvet Bahçeşehir Loca Veteriner Bahçeşehirde fark yaratıyor. Arvet Bahçeşehir Loca Veteriner Bahçeşehirde fark yaratıyor. Arvet Bahçeşehir Loca Veteriner Bahçeşehirde fark yaratıyor. Arvet Bahçeşehir Loca Veteriner Bahçeşehirde fark yaratıyor.
Arvet Bahçeşehir Loca Veteriner 7/24 Acil : 0. 532. 135 35 39 www.locaveterinerklinigi.com www.bigadospetharaclub.com Farkımız : ve Standartlarımız : Muayene Aşı Tedavi Cerrahi operasyonlar Ultrason Röntgen Kan Tahlili İdrar Tahlili Mantar â " Uyuz â " Dışkı Tahlili Ekg Diş Ünitesi (Kovitron) Mikroskop Pansiyon Kuaför Hizmeti Köpek Eğitimi Köpek ve Kedi sahiplendirme Biz: Eğitim alanımız 7000 m2. Köpek eğitimi: Eğitimleri izleme imkanınız: Çiftliğimizde mangal keyfinizi aileniz ve arkadaşlarınız ile yaparken köpeğiniz eğitimini sizin yanınızda kanıksayacaktır. Veterinerlerimiz ve profesyonel eğitmenlerimiz aile bireyiniz olacak köpeğinizi sizlerle eğiteceğiz. Misafirimiz değil : Sizleri aileniz ile ev sahibi olarak ağırlayacağız. Tavşan ve güvercinlerimizi sevebilir. At binmek jeep off road, Motokros (amatör) havuz keyfi doğal çiftlik ortamı Köy yumurtası Köy ayranı Doğal (Organik) Süt evcil hayvanlarımız pansiyon hizmetimiz nargile keyif şömine başı verandanızâ da akşam keyfi teleskop ile ayâ ı izleyebilir ateşin başında şarabınızı içebilir, kayan yıldızları izleyebilirsiniz Bizler bu çiftligi yalnızca at yada diğer canlılar için değil aynı zamanda doğal ürünler yetiştirip sizlere sunmak içinde kurduk. Çiftligimizde rakım 0 nedeni ile farkı rakınızla giderebilirsiniz. Nredeyse butun sebzeleri yetiştirmiş ve sizlere sunmuş olacağız. Kahvaltılarımız da sunduğumuz yumurtalar kendi tavuklarımızdan ve hindilerimizden olup bal, süt, yağâ ı yanımızdaki köyden elde etmekteyiz Kendi yetiştirdiğimiz sebzelere toprağımızdan başka Hiçbir kimyasal vermiyoruz., Doğal ürünlermiz ile ciddiyetimizi sunuyoruz.â ¦. binicilik kulübümüz profesyonel kadrosuyla her seviyede binicilik egitimi vermektedir. Bu eğitimler ile birlikte at pansiyonculuğu, at nakliyesi, binicilik kıyafetleri satışı, at alış-satışı ve kır düğün organizasyonlarıda yapılmaktadır Mehmet Çetin 0.532. 135 35 39 Lucy Cross is wonderful. A home from home. Comfortable rooms, beautiful views across the Dales, fabulous breakfasts - proper home-cooked food (no silly individual packs of butter and jam, the real deal and as much as you want). Sally is just wonderful, there if you want anything, discreetly absent if you don't. Our choice of accommodation whenever we are in North Yorkshire. Great centre for touring from, lovely pubs nearby with good food, but Sally's dinners are worth staying in for. Free Internet, so we could deal with things away from home, plenty of off-road parking. There's a self-catering cottage that we plan to take over as a family next time, and we can even bring the dog! If you want a genuine farm stay you couldn't do better.
  • #3312456
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • Ümitköyde terrier norfolk

    46 günlük dişi köpeğimi öğrenci olduğum için satıyorum . 2 hafta içerisinde 2 aş ...

  • 2.5aylık terrier erkek köpeğime yuva arıyorum

    Bütün eşyalarıyla birlikte (yatağı, oyuncakları, şampuanı, tasması vs.) veriyoru ...

  • kopay(10 aylık bir dişi bir erkek)

    10 aylık bir dişi bir erkek kaliteli kopay.bu sezon işlerimin yoğunluğundan dola ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.