Arkadaşlar 100 YTL ye köpek arıyorum LÜTFENN!!!! izmir (çok iyi bakılacak)

Arkadaşlar 100 YTL ye köpek arıyorum LÜTFENN!!!! izmir (çok iyi bakılacak)

Ege » İzmir » İzmir
100₺
Arkadaşlar 100 YTL ye köpek arıyorum LÜTFENN!!!! izmir (çok iyi bakılacak)
 
Arkadaşlar 100 YTL ye köpek arıyorum LÜTFENN!!!! izmir (çok iyi bakılacak) Arkadaşlar 100 YTL ye köpek arıyorum LÜTFENN!!!! izmir (çok iyi bakılacak) Arkadaşlar 100 YTL ye köpek arıyorum LÜTFENN!!!! izmir (çok iyi bakılacak) Arkadaşlar 100 YTL ye köpek arıyorum LÜTFENN!!!! izmir (çok iyi bakılacak) Arkadaşlar 100 YTL ye köpek arıyorum LÜTFENN!!!! izmir (çok iyi bakılacak)
İZMİRDEN, ÜCRETSİZ veya 100 YTL YE KÖPEK ARIYORUM KÖPEK SAHİPLERİ ÇOK İYİ BAKABİLECEĞİMDEN EMİN OLABİLİRLER.YERİMİZ MÜSAİT.EVDE BAKILACAK BAŞKA KÖPEĞİMİZDE YOK BÜTÜN İLGİ ONUN ÜZERİNDE OLACAK. HİÇ YALNIZ KALMAYACAK. BUNU SADECE BEN DEĞİL BÜTÜN AİLE ÇOK DÜŞÜNÜP TAŞINDIKTAN SONRA KÖPEK ALMAYA KARAR VERDİK. MALUM BÜYÜK SORUMLULUK OLDUĞUNU BİLİYORUM.KÖPEK SAHİPLERİNİN BİRAZ DUYARLI OLMASINI BEKLİYORUM.ÇÜNKÜ ODA BİR CAN VE PARA KARŞILIĞINDA KÖTÜ KİŞİLERİN ELİNE GEÇİRİLMEKTENSE SICAK BİR YUVAYA KAVUŞMALARININ DAHA İYİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.YETERİNCE DÜŞÜNDÜK VE ARTIK AİLEMİZE BİR BİREY KAZANDIRMANIN ZAMANI GELDİ.ALCAĞIM KÖPEK YAVRU OLURSA DAHA İYİ OLUR. BEN YİNEDE İSTEDİĞİM KÖPEK CİNSLERİNİ YAZAYIM; amerikan bulldog, doberman, rottweiler, bull terrier, boxer, husky, alman kurdu olabilir. :) LÜTFEENN ACELE EDİN. NOT:SOKAK KÖPEĞİ ALMAYI DA DÜŞÜNDÜK FAKAT ZOR EĞİTİM ALDIĞI İÇİN VE APARTMAN YAŞAMINA UYGUN OLMADIĞI İÇİN VAZGEÇTİK.
  • #131781
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • beagle yavru tavşancı

    slm 7 aylık erkek beagle yavru tavşan avı için egitildi 4 aylık ken tavşan kaldı ...

  • ALMAN KUDU VEYA SİBİLYA KURDU ARIYORUM

    selam arkadaşlar evimde beslemek istediğim alman kurdu veya sibilya kurdu arıyor ...

  • kayseriden birine verecem alman kurdu

    slm arkadaslar kayseriiçinde alman kurdu yavrusu isteyen varsa bende bitane 2 ay ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.