Araucaria Excelsa Tohumu Salon Çamı - Akorya

Araucaria Excelsa Tohumu Salon Çamı - Akorya

Karadeniz » Trabzon » Yomra
10₺
  • 10₺
    Karadeniz » Trabzon » Yomra
Araucaria Excelsa Tohumu Salon Çamı - Akorya
 
Araucaria Excelsa Tohumu Salon Çamı - Akorya Araucaria Excelsa Tohumu Salon Çamı - Akorya Araucaria Excelsa Tohumu Salon Çamı - Akorya Araucaria Excelsa Tohumu Salon Çamı - Akorya Araucaria Excelsa Tohumu Salon Çamı - Akorya Araucaria Excelsa Tohumu Salon Çamı - Akorya
Salon Çamı, Akorya Araucaria Excelsa (4 Adet Tohum) Taze, çimlenme oranı yüksek ithal tohumlarımızla yıl boyunca tohumlar canlılığını yitirmeden kendi Akorya Çamınızı çimlendirip yetiştirebilirsiniz. Araucaria Excelsa: Doğal yayılışı Vatanı Şili, Avustralya, Amerika ve Hindistan Ülkemizde Akdeniz bölgesinde dışarıda diğer bölgelerde kapalı mekânlarda salon çamı olarak yetişir. Besin yönünden zengin drenajlı iyi ve bol miktarda çiftlik gübresi verilmiş topraklardan hoşlanır. Saksı ortamında yaprak çürüntüsü killi bahçe toprağı ve elenmiş nehir kumu karışımında 1 er ölçü kullanılır. İki yılda bir saksı değişiminde fayda vardır. Donlara duyarlıdır. Serin ve ılıman ortamlarda iyi gelişir. Sıcak kuru ve havasız yerlerde canlılığını yitirir. Sıcaklık +7 derecenin altına düşmemeli ve sulama kireçsiz su ile yapılmalıdır. Budama kuruyan alt dalların uzaklaştırılması şeklinde yapılanlıdır. Dikine büyür Simetrik bir büyüme gösterir. Vatanında 50-60 metre boy yapar. Derine gitmeyen güçlü yan kökler geliştirir. Direkt güneş ışığı göremeyen aydınlık ortamları sever. Tohum ve tepe çeliği ile üretilir. Tohum ekimi genellikle ilkbahardır tohumlar doğrudan doğruya sonbaharda ekilir veya katlamaya alınıp ilkbaharda ekilir. Tohumlar çimlendikten sonra 1 yıl süre ile gölgeleme yapılmalıdır. Kargo Alıcıya aittir.
  • #2588976
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.