Apartman Merdiven Temizliği Sadece 15 TL!..

Apartman Merdiven Temizliği Sadece 15 TL!..

Marmara » İstanbul » İstanbul
15₺
  • 15₺
    Marmara » İstanbul » İstanbul
Apartman Merdiven Temizliği Sadece 15 TL!..
 
Apartman Merdiven Temizliği Sadece 15 TL!.. Apartman Merdiven Temizliği Sadece 15 TL!.. Apartman Merdiven Temizliği Sadece 15 TL!.. Apartman Merdiven Temizliği Sadece 15 TL!.. Apartman Merdiven Temizliği Sadece 15 TL!.. Apartman Merdiven Temizliği Sadece 15 TL!..
Apartman merdiven temizliği konusunda en uzman şirket olan yeşil temizlik şirketi haftada 1 ayda 4 sefer olmak üzere temizlik ücreti 15 TL olarak uygulamaktadır. Apartman Merdiven Temizlik Şirketi Apartman Merdiven Temizliği Apartman Merdiven Temizlik Şirketi Yeşil Temizlik, İstanbul Avrupa ve Anadolu yakasında profesyonel apartman merdiven temizlik hizmetleri sunmaktadır. Kapıcıların apartman sakinlerine ne büyük bir külfet olduğunu düşünen apartman yönetimleri merdiven temizliği, çöp alma ve servis hizmetini ekonomik rakamlarla sunan Yeşil Temizlik Şirketi ile tanışmanın mutluluğunu yaşıyor. Siz de bu büyük yükten kurtulup hem ekonomik, hem de profesyonel yaklaşımlarla apartman, site, iş merkezi gibi insan sirkülasyonunun çok olduğu ortak kullanım alanlarının temizliğini şirkete yaptırmak için firmamızla irtibata geçebilirsiniz. Merdiven Temizliği Nasıl Yapılır? Merdiven ve trabzanların tozları temizlenmektedir. Merdiven temizliğinde kimyasal olarak zararsız genel temizlik maddesi kullanılmaktadır. Hizmet verdiğimiz ilçeler Avcılar Bakırköy Beşiktaş Büyükçekmece Eyüp Güngören Silivri Bağcılar Başakşehir Esenler Fatih Küçükçekmece Şişli Bahçelievler Bayrampaşa Beyoğlu Esenyurt Gaziosmanpaşa Kağıthane Sarıyer Sultangazi Zeytinburnu Çekmeköy Kartal Pendik Beykoz Kadıköy Sancaktepe Ümraniye Üsküdar Ataşehir Maltepe Sultanbeyli Tuzla
  • #3722017
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.