Antalya ve başka tüm illerde tercih yurtdışın da iş arıyorum

Antalya ve başka tüm illerde tercih yurtdışın da iş arıyorum

Akdeniz » Antalya » Antalya
2.500$
  • 2.500$
    Akdeniz » Antalya » Antalya
Antalya ve başka tüm illerde tercih yurtdışın da iş arıyorum
 
Antalya ve başka tüm illerde tercih yurtdışın da iş arıyorum Antalya ve başka tüm illerde tercih yurtdışın da iş arıyorum
Ben Abdi TUNCER 21.05.1964 doğumlu olup lise 1 terk oluparası bisiklet motorsiklet tamirciliği yapmış,arası AKKA İNŞ. antalya kemer kiriş de kiriş alinda otel inşatında çalışmış looder, eskavatör operatörlüğü yapmış (sertifika) var.inşaat bittiği için ayrıldımarası antalya da kadıahmetoğulları aş.de asfalt plenti operatörlüğü yaptım.yurtdışı işi çıktı ve yurtdışına gittim.28/mayıs/2004 ile 15/kasım/2005 arası alarko firması ile yurtdşı kazakistan aktobe şehrine gidip asfalt plent operatörlüğü yaptım ve 455 km.yolun120 km.sini asfalt üretimini ben üstlendim iş bittiği için komple çıkış oldu ve 2006 aralık 27 de ATAÇ AŞ. ile cezayire sözleşme imzaladım looder ve eskavatör operatörü olarak gittim ve orada şantiye kurulmasında yardımcı oldum işe başlandı KOMATSU paletli (D55)yükleyici 6 ay kullandım ve bakımsız olarak geldikleri için motor kople yapılması gerekliydi ve yaptırılmadı ben ilave iş olarak kaynak işleri, kule vinç kullanımı ve halat değişimi tamiratı gibi işleri yapabildiğim kadar yaptım, mobil vinç32 mt KATO kullandım, beton santralinde draklin kullandım ve beton santraal op.izine gitti beton santrali kullandım.işin sonu geldiği için ve şirket yöneticileri orada personel azaltımına gittikleri için beni 30 eylül 2011 de işime son verdiler şuan antalyada yım ve işe ihtiyacım var. saygılar, sevgiler sunarım abdi _ tuncer @ hotmail. com Abdi TUNCER Tlf.
  • #3082918
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.