Antalya Serik Yumaklar Köyü Gözler Mevkide 1000metrekare

Antalya Serik Yumaklar Köyü Gözler Mevkide 1000metrekare

Akdeniz » Antalya » Serik
15.000₺
  • 15.000₺
    Akdeniz » Antalya » Serik
Antalya Serik Yumaklar Köyü Gözler Mevkide 1000metrekare
 
Antalya Serik Yumaklar Köyü Gözler Mevkide 1000metrekare Antalya Serik Yumaklar Köyü Gözler Mevkide 1000metrekare Antalya Serik Yumaklar Köyü Gözler Mevkide 1000metrekare Antalya Serik Yumaklar Köyü Gözler Mevkide 1000metrekare Antalya Serik Yumaklar Köyü Gözler Mevkide 1000metrekare Antalya Serik Yumaklar Köyü Gözler Mevkide 1000metrekare
Tapuda Antalya Serik İlçesi Yumaklar Köyü Gözler Mevkii 362 adada kayıtlı bulunan 1000 metrekare yayla evi (villası) arsamı satıyorum, arsa Antalya'ya 47 km. mesafede, deniz seviyesinden 645 metre yükseklikte sıcaktan ve nem ortamından uzakta doğa ile iç içe, yol, su, elektrik, telefon gibi alt yapı sorunu olmayan, hafif eğimli, geniş açıdan deniz manzarasına sahip bir arsadır. Antalya il merkezine, Plajlar(Lara) ve oteller bölgesine(Kundu) yakın, Antalya Havaalanı ve çevreyoluna ulaşımı çok kolay bir konumdadır. Kesinlikle sit alanı, B2 orman alanı, heyelan ve sel vb. doğal afet bölgesi gibi akla gelebilecek herhangi bir sorun içermemektedir. Arsa yakınlarında yerleşim yerleri ve mahalleler mevcuttur. Antalya'nın doğusunda Geyikbayırı gibi bir bölge olmaya giden bir geleceği vardır. Tamamen ihtiyaçtan satılıktır. Ödeme kolaylığı için taksitli ödeme/vade imkanı tanıyabilirim.
  • #1704085
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.