Antalya Konyaaltı Sarısu Satılık 1+1 Sıfır Havuzlu Klimalı Lüks Daire

Antalya Konyaaltı Sarısu Satılık 1+1 Sıfır Havuzlu Klimalı Lüks Daire

Akdeniz » Antalya » Konyaaltı
112.000₺
  • 112.000₺
    Akdeniz » Antalya » Konyaaltı
Antalya Konyaaltı Sarısu Satılık 1+1 Sıfır Havuzlu Klimalı Lüks Daire
 
Antalya Konyaaltı Sarısu Satılık 1+1 Sıfır Havuzlu Klimalı Lüks Daire Antalya Konyaaltı Sarısu Satılık 1+1 Sıfır Havuzlu Klimalı Lüks Daire Antalya Konyaaltı Sarısu Satılık 1+1 Sıfır Havuzlu Klimalı Lüks Daire Antalya Konyaaltı Sarısu Satılık 1+1 Sıfır Havuzlu Klimalı Lüks Daire Antalya Konyaaltı Sarısu Satılık 1+1 Sıfır Havuzlu Klimalı Lüks Daire Antalya Konyaaltı Sarısu Satılık 1+1 Sıfır Havuzlu Klimalı Lüks Daire
â~¼ MART - NİSAN FIRSATI â~¼ Konyaaltı - Sarısu Mah. İnanılmaz Fiyata 1+1 Lüks Kelepir Sıfır Daire !!! 39.000 | 112.000 TL !!! 50 m2 genişliğindeki 1+1 daire çok uygun fiyata satışa sunulmuştur. 2 bloklu sitede kalan son 1+1 dairedir. Giriş ya da zemin katta değil 5. Kattadır. İskanı vardır. Daire Özellikleri: - 1 adet klima - Modern mutfak ve banyo dolapları, duşakabin - Davlumbaz (BEKO) - Vestiyer - Panjur, çift camlı PVC'ler - Fransız balkon - Kaliteli iç kapılar - Görüntülü diafon, çelik kapı Site Özellikleri: - Yüzme havuzu, çocuk havuzu - Güneşlenme alanı ve duş bölümü - 7/24 güvenlik, Otopark - Peyzajlı bahçe Daire denize 700m mesafededir. Hem yazlık hem de devamlı ikamet için idealdir. Dairedeki balkon kapatılarak odaya dahil edilmiştir. Aidat: 65 TL Daha detaylı bilgi almak için lütfen bizimle iletişime geçiniz.
  • #3959586
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.