Anne altından Tea Cup MALTESE TERRİER yavrularımız ırk garantilidir

Anne altından Tea Cup MALTESE TERRİER yavrularımız ırk garantilidir

Marmara » Edirne » Edirne
750₺
Anne altından Tea Cup MALTESE TERRİER yavrularımız ırk garantilidir
 
Anne altından Tea Cup MALTESE TERRİER yavrularımız ırk garantilidir Anne altından Tea Cup MALTESE TERRİER yavrularımız ırk garantilidir
Anne altından Tea Cup MALTESE TERRİER yavrularımız tuvalet eğitimi almakta olup ilk karma aşı ve parazit tedavileri yapılmıştır. Dilerseniz kendiniz gelip istediğiniz yavruyu seçip elden teslim alabilirsiniz. web kameradan Whatsapp-Viber- Wechat programları ile yavrularımızın canlı veya videodan yavrularımızı görüp istediğiniz yavruyu seçme imkanınız mevcuttur. Edirne ye yakın illere elden teslimat ve teslimatta ödeme imkanı mevcuttur. Tüm illere teslimat yapma imkanımız vardır THY uçak kargosu ile Havaalanı bulunan Tüm illere uçak kargosu ile güvenli ve hızlı bir şekilde gönderim yapma imkanımız mevcuttur Web Sitemiz : www.minikkopekler.com Msn-Mail : minikkopekler@msn.com Tel: 0544-855-49-12 0534-400-54-56 Taşıma kutusu ve aşı karnesi ile birlikte teslim edilecektir. Haftanın 7 günü 24 saat arayabilirsiniz Mevcut Irklarımız : Maltese terier, Pincher, Amerikan Cocker, Yorkshire terier, Siyah Poodle, Kahverengi Poodle, Pomerranian boo, Jack Russel Terrier, Şivava (Chihuahua) , Pug Mops, Shih-Tzu, French Buldog, Alman Kurdu, Cavalier King Charles, Sharpei, Chow Chow, Akita İnu, Labrodor Retreiwer, Rottweiller, İngiliz Bulldog, Beagle Temel Özellikleri Zeki, oyuncu, efendisine bağlıdır. Yabancı sesler duyduğu zaman dikkat kesilir. Evde uyuması gerekir, iyi huyludur. Fildişi veya beyaz-fildişi renkte olabilir Neler Yapar? İnsana eşlik eden klasik bir köpektir. Zarif ve sevimlidir. On sekiz yaşına kadar yaşayabilir. Nemden korunmalıdır. Tüylerinin güzelliğini korumak için bahar ve güz aylarında yağmurdan korunmalıdır. Kökeni Geçmişi çok eskilere uzanan bu köpek, Grek filozofu Theophrastus tarafından â Melitaâ cinsi olarak tanımlanmıştır. Melita, Maltaâ nın arkaik ismidir. İtalyaâ da minyatür spaniel ve poodle kanı eklenerek geliştirilmiştir.
  • #3547520
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • Antalyada beagle yavrular

    Haraketli, uysal, iyi huylu, duygulu ve sevimli Beagle yavrularımız (14.07.2013) ...

  • SATILIK GOLDEN RETRİEVER YAVRULARI SATIŞTA!

    Tüm Yavrular Saglık Ve Irk Garantilidir... Anne Ve Baba Özenle Bakılmaktadır... ...

  • SAF KAN ORJİNAL CANİCORSA YAVRULARIMIZ

    Merhaba 20 Senelik tecrübemize dayanarak Bursa köpek Üretim, Eğitim çifliğimiz ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.