Anne Altından Secereli Scotish Fold Yavrusu

Anne Altından Secereli Scotish Fold Yavrusu

Marmara » Kocaeli » Derince
350$
Anne Altından Secereli Scotish Fold Yavrusu
 
Anne Altından Secereli Scotish Fold Yavrusu Anne Altından Secereli Scotish Fold Yavrusu Anne Altından Secereli Scotish Fold Yavrusu Anne Altından Secereli Scotish Fold Yavrusu
Merhaba, Bir aylıkken alıp özenerek büyüttüğümüz güzel kızımız ÇAKIL'ın 31.12.2013 yılbaşı gecesi dünyaya gelen 3 Scotish Fold yavrusunu ücretli sahiplendirmek istiyoruz. Scotish Fold kedi cinsi sahibine sadık, akıllı, çocukları çok seven, apartman da dahil ev yaşamına çok uyumlu bir cinstir. Bu yüzden kedimizi alırken bu özelliklerine dikkat ederek aldık. İyi ki de almışız. Karı koca öğretmeniz. Kısacası bu işin ticaretini yapan ve çok şükür buradan gelecek paraya ihtiyacı olan bireyler değiliz. Amacımız yavrularımızı düzgün bakacak ailelere vermek. Bu yüzden fiyat konusunda pazarlığa açık değiliz. Yavrular satılmazsa da olur. Kendimiz de bakarız. Özelllikle PETSHOP satıcılarının aramamasını rica ediyorum. Fotoğraflar yeni çekildi ve sürekli güncellenecek. Yavrularımız 60 günlükten önce sütten kesilmesi uygun olmadığı için almak isteyen ailelere Mart ayının ilk haftasında teslim edilecek. Almak isteyenler irtibat numarasından ararlarsa detaylı bilgiyi verebilirim. Hem anne hem de baba aşıları zamanında yapılmış sağlık ve secerelidir. Baba safkan British Shorthair anne safkan Scotish Fold'tur. Kullandığımız mamaların dahi fotoğraflarını görebilirsiniz. Kendi çocuğumuzdan farklı görmedik. En iyi şekilde baktık. Bakımsız, sağlıksız Petshoplarda gördüğünüz kedilerden değildir. Dediğim gibi düzgün birine vermemektense vicdanım rahat kendim bakarım daha iyi... Kocaeli ili öncelikle tercih sebebidir. NOT: 2 yavrumuzu çok iyi ailelere verdik. Şu an son bir yavrumuz var. Sadece İSTANBUL ya da KOCAELİ bölgesine verilecektir. Daha fazla fotoğraf ve detaylı bilgi için irtibata geçebilirsiniz.
  • #3667811
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Kedi ilanları
  • Safkan İran Kedisi Aranıyor

    Merhaba, Anneme hediye olarak safkan İran - Persian, Orijinal Chinchilla, Exoti ...

  • SatIlIk beNgAl yAvRuLaRı pEtOnyA pEtsHoP dA

    Asya leopar kedisinin kaybolmaya yüz tutmuş esprisini yeniden yakalayabilmek içi ...

  • van kedisi arıyorum

    ücretli yada ücretsiz 2 yada 3 aylık tek göz van kedisi arıyorum elazıgda yaşıyo ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.