Ankarada sahibinden satılık jako kırmızı kuyruk papağanı

Ankarada sahibinden satılık jako kırmızı kuyruk papağanı

İç Anadolu » Ankara » Yukarı Öveçler
1.000₺
  • 1.000₺
    İç Anadolu » Ankara » Yukarı Öveçler
Ankarada sahibinden satılık jako kırmızı kuyruk papağanı
 
Ankarada sahibinden satılık jako kırmızı kuyruk papağanı Ankarada sahibinden satılık jako kırmızı kuyruk papağanı Ankarada sahibinden satılık jako kırmızı kuyruk papağanı Ankarada sahibinden satılık jako kırmızı kuyruk papağanı
2 aydır bizde bulunan paşa astım nedeniyle satmak zorundayım. Sayısız ıslık , miyavlama , havlama , ve ulama , kanarya sesi çıkarıyor konusmaya cok yakın oldugunu dusunuyoruz. Kafes üstündeki tünekte duruyor . yem yemek için sadece kafese iniyor . hırlama ve bağırma kesınlıkle yok kötü yanı gunde 4-5 defa ucuyor:)yaklasık yarım avuç tüy ve kepek döküyor . 2 yaşında İngilterede çiftlik üretimidir . tüy yolma sorunu yoktur. kafes içinede alıştırılabilir. elden çekirdek yer çekirdek dışında fıstık ve salatalık yiyor, haftada 1 yıkıyoruz , ayağını az da olsa sevebiliyoruz pazarlık payı az da olsa vardır..
  • #2893891
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.