Ankarada kimsede olmayan muhteşem mutasyonlar!

Ankarada kimsede olmayan muhteşem mutasyonlar!

İç Anadolu » Ankara » Yeni Mahalle
175₺
  • 175₺
    İç Anadolu » Ankara » Yeni Mahalle
Ankarada kimsede olmayan muhteşem mutasyonlar!
 
Ankarada kimsede olmayan muhteşem mutasyonlar! Ankarada kimsede olmayan muhteşem mutasyonlar! Ankarada kimsede olmayan muhteşem mutasyonlar! Ankarada kimsede olmayan muhteşem mutasyonlar! Ankarada kimsede olmayan muhteşem mutasyonlar! Ankarada kimsede olmayan muhteşem mutasyonlar!
Kümesimi dağıtmak zorunda kaldığım için kendime ayırdığım kuşlarımı da satıyorum. Fotoğraflarını gördüğünüz bir çift eş hint bülbülü altında 2 yavrusuyla ve yuvasıyla beraber verilecektir kuşlar kendi damızlıklarımdır. Dişi kuş gözyaşı izi olmayan ve zor bulunan gerçek bir albinodur, erkek kuşta kanat uçları beyaz bir pied mutasyondur. 2 yavrusu da albino olacak muhtemelen şuan beyazlar ve 30 günlükler. Bu kuşlardan çok çok değişik renklerde çok güzel yavrular aldım. Bu sefer yumurta kırdığım ve bir yavru öldüğü için 2 yavru var ama genelde en az 4 yavru yapar, yaklaşık 1, 5 yaşında tam yavru verecek kuşlardır. Diğer iki kuş da kendi yavrularım içinden seçtiğim ve damızlık ayırdığım Ankara da kimse de olmadığını rahatça söyleyebileceğim kuşlardır. Resimlerden de anlaşılır zaten, dişi muhteşem bir penguen mutasyondur, erkek de gözyaşı izi olmayan göğüs altında hafif benekli ender bulunan bir mutasyondur kuşlar 4 ve 5 aylıktır. Hepsini ve iki tane yuvalığı 175 liraya vereceğim yani toplamda 6 tane vasıflı kuş ve iki yuvalık vereceğim. İsteyene çok uygun fiyata kafeste verebilirim. Ciddi alıcılarla anlaşırız, lütfen mail yoluyla irtibata geçiniz mail adresi mailto:oguz_anadolu@yahoo.com
  • #2147495
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.