Ankarada ikinci el eşyalar mobilya, beyaz eşya

Ankarada ikinci el eşyalar mobilya, beyaz eşya

İç Anadolu » Ankara » Çayyolu
5.000₺
  • 5.000₺
    İç Anadolu » Ankara » Çayyolu
Ankarada ikinci el eşyalar mobilya, beyaz eşya
 
Ankarada ikinci el eşyalar mobilya, beyaz eşya Ankarada ikinci el eşyalar mobilya, beyaz eşya Ankarada ikinci el eşyalar mobilya, beyaz eşya
İkinci el eşyalar mobilya, beyaz eşya , elektronik eşya, plazma, lcd televizyon alım satım. Spot mobilyalar, baza, şantiye yatakları, demir ranza, çekyat, bilgisayar. masaları, oturma grupları, büro malzemeleri alış satışlar.Antika eşya alım satım, eski ev eşyası alanlar Her çeşit Tabldot, tablot, lokanta, büfe, kasap, şarküteri, market malzemeleri, spot eşya alan yerler krom, paslanmaz çelik ürünleri, ikinci el kuaför malzemeleri alım satım. A' dan Z' ye büro malzemeleri.İkinci el büro ve ofis mobilyaları.spot eşya alanlar Her nevi spot beyaz eşya, spot defolu eşya, defolu beyaz eşya, spot buzdolabı, klima, kombi, çamaşır makinası alış satış.jeneratör alım satım kullanılmış eşya mobilya alanlar Şehir içi ve şehirler arası güvenli nakliyat. eski eşya alınır ikinci el eşya satılır alınır Satılan malların şehir içi ve dışı istenilen bir bölgeye süratle teslimi.ikinci el eşya arayanlar eski eşya arayanlar kullanılmış eşya arayanlar spot eşya alım satım Hayalinizdeki isteğe uygun olarak mobilya ve iç dekorasyon. Mobilya Dünyasıyla İlgili Kısa Haberler İstikbal'in ahşap, metal ve camın uyum içerisinde birleştiği modern ürün grubu Plaza, ev dekorasyonuyla trendleri yakalamak isteyenlerin tercihi. Mobilya sektörünün lider markalarından İstikbal, yeni ürün grubu Plaza'da yatak odasından yemek odasına, portmantodan, tv sehpasına uzanan dekorasyon bütünlüğünü tüketiciyle buluşturuyor. Ahşap, metal ve camın uyum içerisinde birleştiği Plaza, özel modern tasarımıyla evlerde son dekorasyon trendini yansıtıyor. Plaza serisinde neler var? Plaza yemek odası: İstikbal Plaza yemek odası takımı, keyifli ve zarif çizgileriyle özgün ve modern bir tasarım sunuyor. Ahşap ve metal şıklığının yanı sıra kullanım özellikleriyle ön plana çıkan Plaza yemek odasındaki kare konsol ünitesi, geniş ve çok amaçlı çekmeceleriyle modern hayata dair tüm detayları içinde barındırıyor. Şık vitrini, estetik gümüşlük, büfe ve aynasının yanı sıra salon içinde uyum sağlamak isteyenler için Plazma televizyon sehpası ile opsiyonel olarak takımı tamamlama şansı da sunuyor. Plaza yatak odası: Estetik çizgilerin modern tasarımla buluştuğu Plaza yatak odası ise fonksiyonel kullanımıyla dikkat çekiyor. Cam, metal ve ahşabın özgün konseptiyle buluşan zarif tasarım Plaza, yatak odalarında farklı bir atmosfer meydana getiriyor. Plaza, beş ve altı kapılı gardırop seçeneği, şık şifoniyeri, tuvalet aynası, geniş karyolası ile farklı mekânlara göre zevkli kombinasyonlar yaratmayı mümkün kılıyor. Dekoratif portmantolar da Plaza ürünlerinin tamamlayıcılarından.
  • #1966041
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.