Ankarada chicco ct.01 0-36 ay bebek arabası

Ankarada chicco ct.01 0-36 ay bebek arabası

İç Anadolu » Ankara » Demetevler
200₺
  • 200₺
    İç Anadolu » Ankara » Demetevler
Ankarada chicco ct.01 0-36 ay bebek arabası
 
Ankarada chicco ct.01 0-36 ay bebek arabası Ankarada chicco ct.01 0-36 ay bebek arabası Ankarada chicco ct.01 0-36 ay bebek arabası Ankarada chicco ct.01 0-36 ay bebek arabası
Güneş siperliği mevcuttur. Kapandığında mümkün olduğunca az yer kaplar.Kılıfı takılıp çıkarılabilir. Alt taşıma sepeti , Yazlık/Kışlık tente , ayak örtüsü ve yağmura karşı yağmurluk standart olarak sunulmaktadır. Son derece yumuşak olan bebeği saran pedler , boyun ve bel omurlarının olduğu bölgelere doğru bir destek sağlar. Sırt kısmı sabitlenir. Oturma kısmı hava geçişine olanak sağlayan özel kumaşa ve ERGOS dolgu sistemine sahiptir. Double Twist kolları , konforlu bir sürüş için istenilen yöne çevrilebilirken , dar araba bagajları için tamamen kapatılabilir. ikiz çocuklarım kullandı. 2 Adet mevcut olup ikisini birlikte almak isteyene ilave indirim. Alışveriş Merkezlerinde kullanılmış oldukça temiz durumda. Piyasa fiyatı 650 TL. email ealtinten@hotmail.com Tel:
  • #2088285
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.