Ankara safkan iran kedisi

Ankara safkan iran kedisi

İç Anadolu » Ankara » Ankara
400₺
Ankara safkan iran kedisi
 
Ankara safkan iran kedisi Ankara safkan iran kedisi Ankara safkan iran kedisi Ankara safkan iran kedisi Ankara safkan iran kedisi Ankara safkan iran kedisi
18 aylık saf beyaz (herhangi değişik renkte lekesi dahi yok!) dişi basık yüz, cinsine göre çok daha aşırı oyuncu hareketi munzur :) kısacası çok güzel bir kedi ona el bebek gül bebek baktım gözleri diğer iranlara nazaran 2-3 günde bir çapaklanır günlük taramadan başka çok fazla zahmet gösterilcek kedi değildir :) Kızım çok uysaldır özellikle çocuklara aşırı sabırlıdır.. aşıları tam! aşı kartı, mama kabı, tasması, tarak, şampuan, parfüm, sarımsaklı vitamin tablet, göz losyonu, 3kg lik royal canın marka maması, taşıma çantası ile vereceğim.. fiyat : 400tl ! Şehir olarak Eskişehir'denim fakat dilendiğinde Ankara, Bursa'ya da çok rahat ulaşım sağlayabilirim... 0 543 534 35 12 Dipnot: Ödemeyi 200 x 200 olarak böledebilirim..
  • #2570632
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Kedi ilanları
  • İSTANBULDAN SAHİBİNDEN SATILIK 3, 5 AYLIK BEYAZ DİŞİ SCOTTISH YAVRU KEDİ.

    Evde beslediğim Chinchilla kedimi Scottish ile çiftleştirdim. Yavru kediyi satıy ...

  • Eskişehirde safkan iran kedisi

    18 aylık saf beyaz (herhangi değişik renkte lekesi dahi yok!) dişi basık yüz, ci ...

  • izmirde satılık iran kedi yavruları.

    izmir de satılık iran (anne altında) kedi yavruları. bir tane erkek sarı bir ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.