Ankara Hasanoğlanda bahçe içinde müstakil ev

Ankara Hasanoğlanda bahçe içinde müstakil ev

İç Anadolu » Ankara » Hasanoğlan
150.000₺
  • 150.000₺
    İç Anadolu » Ankara » Hasanoğlan
Ankara Hasanoğlanda bahçe içinde müstakil ev
 
Ankara Hasanoğlanda bahçe içinde müstakil ev Ankara Hasanoğlanda bahçe içinde müstakil ev Ankara Hasanoğlanda bahçe içinde müstakil ev
Hasanoğlan Bahçelievler mahallesinde, 989 m2lik arsa üzerinde prefabrik evim satılıktır. Ev ve bahçenin iskanı alınmış, ev tapusu şahsıma ait çıkarılmıştır. Ayrıca şehir cereyanı ile su hatları çektirilmiş, çalışır durumdadır. Bahçe tel örgüyle çevrili, bahçeye bir büyük bir de küçük kapıdan girilebilir. Bahçe içinde Ankara’da yetişebilen her türlü meyve ağacı dikilmiştir. Ağaçlar 4 yıllık olup birçoğu meyve vermektedir. Ayrıca çeşitli bahçe bitkileri ile 7 kütük bağ bulunmaktadır. Bahçe içinde 1.5 m eninde 4 m. derinliğinde bir de kuyu açılmış, içi betonla ördürülmüştür. Ev, Prefi marka 60 m2 lik betopandan yapılmıştır. Bütün pencerelerinde ayrıca saçtan yapılmış kilitli panjurlar bulunmaktadır. Mutfağı özel yaptırılmıştır. Eve bitişik bir de bahçe malzemelerinin konduğu depo yaptırılmıştır. Bahçe %40 imara açık olup 6 kata kadar müsaadelidir. Bahçenin arkası hazine arazidir. Bahçenin sol kıyısından 6m.lik, ön kısmından 12 m.lik yol geçmektedir. Bahçeye ulaşmak için asfalt yol ve yaklaşık 500 m. toprak yol kullanılmaktadır. Bahçe Ankara-Samsun yolunu görmekte ve kuşbakışı 1500m.mesafededir.
  • #2393200
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.