Ankara Gölbaşında profesyonel üretim çiftliğinden alman çoban yavruları

Ankara Gölbaşında profesyonel üretim çiftliğinden alman çoban yavruları

İç Anadolu » Ankara » Gölbaşı
Görüşülür
Ankara Gölbaşında profesyonel üretim çiftliğinden alman çoban yavruları
 
Ankara Gölbaşında profesyonel üretim çiftliğinden alman çoban yavruları Ankara Gölbaşında profesyonel üretim çiftliğinden alman çoban yavruları Ankara Gölbaşında profesyonel üretim çiftliğinden alman çoban yavruları Ankara Gölbaşında profesyonel üretim çiftliğinden alman çoban yavruları Ankara Gölbaşında profesyonel üretim çiftliğinden alman çoban yavruları
Sağlık ve ırk garantili düşük bel alman çoban yavrularımız sahiplerini bekliyor anne altından seçme imkanına sahipsiniz yavrular sütten kesilmiştir parazit ilaçlamaları yapılmıştır çiftlik Ankara gölbaşında iletişim:05353192645 (DİKKAT EDİN ALIRKEN) Alman Çoban Köpeği, Alsatian diye de tanınır. Gösterişli, dengeli ve çok güçlü bir köpektir. Pas rengi ve kahve rengi ile siyah ya da tamamen siyah olabilir. Burun her zaman siyahtır. Hafif fakat güçlü bir kemik yapısıyla sağlam, adeleli ve hafif dikdörtgen bir vücut yapısı vardır. Başı vücudu ile orantılı olmalıdır. Hafif konveks bir alnı vardır. Güçlü makas ısırışı ile kapanan dişleri, vücutla birleşen yeri geniş ve uca doğru sivrileşen dik ve öne bakan kulakları vardır (Altı aydan küçük yavrularda hafif öne kıvrık olabilir) Gözler badem şeklinde, koyu renkli ve zeki ifadelidir. Tüylü kuyruğu neredeyse yere kadar iner. Ön bacaklar ve omuzlar adeleli, baldırlar güçlü ve sağlamdır. Yuvarlak ayakları sert tabanlıdır. Uzun veya kısa tüylü olabilirler.
  • #3524287
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • izmitte anne altından beyaz dişi yavru şivava (chihuahua)

    5 adet yavru bulunmaktadır. Hepsi beyaz, dişi ve sağlıklıdır. Hayvan severlere d ...

  • Pendikde pug mobs

    köpeğim bebekliğimden beri bendedir. 3 aylık pung cinsi dişidir aşıları ve tam o ...

  • SATILIK ROTTWEİLER KONYA

    SATILIK ERKEK MACAR ROTTWEİLER TEMEL ITAHAT ALAN KORUMASI MEVCUT SANAYI İŞ YERİ ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.