Ankara Batıkent te SATILIK Doğu-Batı Cepheli 3.Katta Yapılı 3+1 Site İçi Daire

Ankara Batıkent te SATILIK Doğu-Batı Cepheli 3.Katta Yapılı 3+1 Site İçi Daire

İç Anadolu » Ankara » Ankara
130.000₺
  • 130.000₺
    İç Anadolu » Ankara » Ankara
Ankara Batıkent te SATILIK Doğu-Batı Cepheli 3.Katta Yapılı 3+1 Site İçi Daire
 
Ankara Batıkent te SATILIK Doğu-Batı Cepheli 3.Katta Yapılı 3+1 Site İçi Daire Ankara Batıkent te SATILIK Doğu-Batı Cepheli 3.Katta Yapılı 3+1 Site İçi Daire Ankara Batıkent te SATILIK Doğu-Batı Cepheli 3.Katta Yapılı 3+1 Site İçi Daire Ankara Batıkent te SATILIK Doğu-Batı Cepheli 3.Katta Yapılı 3+1 Site İçi Daire Ankara Batıkent te SATILIK Doğu-Batı Cepheli 3.Katta Yapılı 3+1 Site İçi Daire Ankara Batıkent te SATILIK Doğu-Batı Cepheli 3.Katta Yapılı 3+1 Site İçi Daire
Doğu Batı Cepheli : Sabahtan Öğlene Kadar Oturma Odası Yatak Odası ve Çocuk Odası Öğleden Güneş Batana Kadar Salon ve Mutfak Güneş Almaktadır. 2Adet Geniş Balkonu Bulunmakta Mutfak Balkonunun Önü Açık ve Bahçeye Bakmakta Oturma Odasındaki Balkon ise Caddeye ve Otoparka Bakmaktadır. Site Geniş Yeşil Alana Sahiptir. Çevre Düzenlemesi Vardır. Binanın İçi Yapılıdır. Site İçinde Süpermarket Çocuklar için Oyun Sahası Mevcuttur. Salon Oturma Odası Yatak Odası Çocuk Odası 1. Sınıf Laminant Parke Mutfak Banyo Wc Tavana Kadar Fayans Kaplama Antre Balkonlar Fayans Kaplama Pencereler ve Kapılar PVC Kaplama Çelik Kapı Duşa Kabin Çift Wc Doğalgaz Kombi Sistemi Salondan Balkona Açılan Kapı Oturma Odasında İçe Gömülü Yeni Yapılmış Dolap Bulunmaktadır Aylık 500TL Kira Getirisi Vardır Metro Ring Otobüslerinin Durağı Site Çıkışındadır Otobüslerin Metro İstasyonuna Ulaşım Süresi 5 Dakikadır Mavi Halk Otobüsleri ve Dolmuşların Son Durakları: Yürüyerek 3 Dakika Osmanbey Çarşısı İpekyolu Çarşısı Andora İş Merkezi Andora Hamamı :Yürüyerek 3 Dakika Ahmet Hamdi Tanpınar İlk Öğretim Okulu: Yürüyerek 3 Dakika İstiklal İlköğretim Okulu: Yürüyerek 5 Dakika Nermin Mehmet Çekiç Anadolu Lisesi : Yürüyerek 5 Dakika Diğer Liseler ve İlkokullar: Yürüyerek 15 ila 20 Dakika MM Migros - BiM - Altunbilekler - 24 Saat Açık Cumhuriyet - Buti Kek :Yürüyerek 5 Dakika Atlantis Avm'ye yürüyerek 15Dakika Taşıt ile 3 Dakika Mesafededir. Büyük Avm lerin (Acity Outlet Carrefour SA )Müşteri Ulaşım Servisleri Sitenin Önünden Geçmektedir Ulaşım süresi 15 Dk.dır İstanbul Yoluna Taşıt ile 5 Dakika Yenimahalle Devlet Hastanesi ve Özel Bilgi Hastanesi Yürüyerek 20 Dakika Taşıt ile 5 dakika mesafededir. Evin Yayınlanmayan Ayrıntılı Fotoğraflarını İzlemek İçin İlan Detaylarındaki Video Bölümüne Tıklamanız Yeterlidir. Ev Şehir Değişikliği Nedeniyle Satılıktır (Acelesi Yoktur) Azda Olsa Pazarlık Payı Vardır. Ev Konumu ve Yeri İtibariyle Merkezi Kilit Noktadadır. Kışları Yakıt Tasarrufu Yapmanıza Yardımcı Olur. Alan Kişiyi Üzmez Hiç Bir Problemi Sıkıntısı Yoktur. İlgilenen Ciddi Alıcılar İrtibat Numarasından Mustafa Beyle Görüşürüp Gelip Evi Görebilirler. Emlakçı Arkadaşlar için Ufak Bir Not : Ev Sahibinden Satılacaktır. Alıcak Kişiye Şimdiden Hayırlı Olsun. Sağlıklı ve Mutlu Günlerde Oturmayı Nasip Etsin.
  • #2769225
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.