Anamurda Kiralik daireler / Yazlik veya uzun sureli

Anamurda Kiralik daireler / Yazlik veya uzun sureli

Akdeniz » Mersin » Anamur
120₺
  • 120₺
    Akdeniz » Mersin » Anamur
Anamurda Kiralik daireler / Yazlik veya uzun sureli
 
Anamurda Kiralik daireler / Yazlik veya uzun sureli Anamurda Kiralik daireler / Yazlik veya uzun sureli Anamurda Kiralik daireler / Yazlik veya uzun sureli Anamurda Kiralik daireler / Yazlik veya uzun sureli Anamurda Kiralik daireler / Yazlik veya uzun sureli Anamurda Kiralik daireler / Yazlik veya uzun sureli
Sahile sadece 300m uzaklikta olan 6 dairelik Zeytin apartmanımızda uzun veya kısa sureli kiralik daireler mevcuttur. Yerimiz huzur verici bir bahcenin icinde olup ana yolun gürültüsünden uzakdır. Hem dag manzarasina sahip olmanın hemde sahile yakın olmanın avantajına sahipdir. Apartmanlar ilgilenen annem ve babam (Nuran, Ibrahim), emekliliklerine ragmen apartmanın, bahcenin, ve gelen konuklar'la ilgilenmenin bütün sorumlulugunu, sizlerle tanısmanın verdigi zevkle, tek baslarına yüklenmektedirler. Daireler siz gelmeden hemen once temizlenir, carsaflar, havlular kisa onceden yenilenirki bos zamanda tozlanmasin. Klima, temizlik, hersey fiyata dahildir. Dairler self-catering olarak isler. Apartmanın bahçede ve küçük bir yolun ustunde olması çoçuklu ailelere büyük bir rahatlık saglar. Aynı zamanda manzara, ve modern geniş daireler romantik çiftlerin favorisi haline gelmişdir. Her ne kadar bir otel işletmesi olmasakda, misafirlerimize her türlü kolaylıgı ve lüxü saglamaya calısan Anne ve babamın gosterdigi candan ilgi, sevgi ve ictenligin karşılıgını saygı ve anlayışla karşılayan sürekli misafirlerimizi agirlamakdan gurur duyuyor, ve bizi yeni keşvedenlerin Anamurdaki tek mekanları olmayı umuyoruz. Fiyatlar 120 lira, 2014 yaz sezon fiyatidir. Kaldiginiz surenin uzunluguna, ve kaldiginiz ayin yogunluguna gore fiyat deyisebilir. Mesela 3 hafta veya 1 ay kalicaksaniz, yada kis donemi... Lutfen daha fazla detay icin bize ulasin.
  • #3783986
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.