Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Kiralık 1+1 Apart Şirintepe

Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Kiralık 1+1 Apart Şirintepe

İç Anadolu » Eskişehir » Tepebaşı
300₺
  • 300₺
    İç Anadolu » Eskişehir » Tepebaşı
Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Kiralık 1+1 Apart Şirintepe
 
Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Kiralık 1+1 Apart Şirintepe Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Kiralık 1+1 Apart Şirintepe Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Kiralık 1+1 Apart Şirintepe Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Kiralık 1+1 Apart Şirintepe Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Kiralık 1+1 Apart Şirintepe Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Kiralık 1+1 Apart Şirintepe
Üniversite eczacılık kapısına ve tramvay durağına 800m, semt pazarına 150m mesafededir. Örme Sokak'ın üniversite duvarına yakın tarafındadır. Bir kişi yada iki kişi yaşanabilir. 2 oda arada amerikan mutfak bulunmaktadır. Bina bitmiş durumdadır. . Birinci Sınıf kalite malzeme kullanılmıştır. Kendimde inşaat mühendisiyim. Binanın temelinden bu yana bütün aşamalarını takip ettim. İlk eve çıkacak olan arakaşlara kolaylık olması yapılacak diğer masrafları düşünerek için ilk iki ay 300 TL yapmayı uygun gördüm. 3. aydan itibaren evin kirası 375 TL'dir.
  • #3249847
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.