Amati Stil 4 Yüzük Abanoz Sol Klarnet Kadıköy' de

Amati Stil 4 Yüzük Abanoz Sol Klarnet Kadıköy' de

Marmara » İstanbul » Kadıköy
2.500₺
  • 2.500₺
    Marmara » İstanbul » Kadıköy
Amati Stil 4 Yüzük Abanoz Sol Klarnet Kadıköy' de
 
Amati Stil 4 Yüzük Abanoz Sol Klarnet Kadıköy' de Amati Stil 4 Yüzük Abanoz Sol Klarnet Kadıköy' de Amati Stil 4 Yüzük Abanoz Sol Klarnet Kadıköy' de Amati Stil 4 Yüzük Abanoz Sol Klarnet Kadıköy' de Amati Stil 4 Yüzük Abanoz Sol Klarnet Kadıköy' de Amati Stil 4 Yüzük Abanoz Sol Klarnet Kadıköy' de
4YÜZÜK ABANOZ AĞACI ÇİFT TOMBUL BARELLİ HALKASIZ ZEFF-FRANCE PEŞİN 2500 TL ARTI ÜRÜNÜN YÜZDE BEŞİ = KREDİ KARTINA 9 TAKSİTLE SATIN ALABİLİRSİNİZ... '' 4 Yüzük Amati 340 S Perde Dizaynı - Gümüş Mikron Kaplı Abanozun Makasar Cinsi Kahverengi Damarlı Ağaca Sahip Orjinal Güderilere Sahip - Uzun Sert Keys Şık Taşıma Çantasıyla Zeff / France' Nin Çinde Yaptırdığı Şuana Kadarki En Özel Tasarımlı Sol Klarnetidir '' Öncelikle klarnet taşıma olarak geçme halkalarının olmayışıyla oldukça hafif ve kolay icra edilmektedir. İcrası, parmak ve tutuş hakimiyeti yani ergonomisi Amati ACL 340 S klavyesiyle aynıdır. Ağacın gövde çap kalınlığıda Amati gövdenin bir iki milim daha kalınıdır. Amati 340 s ' lerden biraz daha gevrek bir tonu var. Tizleride gayet dolgun geliyor. Klarnet özel bir bekle üflendiğinde oldukça başarılıdır. Klarnetin amblemleri benim tarafımdan gri yaldızla belirginleştrilerek benim elimden geçen klarnet olduğu belli olacaktır. Bu sazın entonasyon sorunu neredeyse yok arkadaşlar. Ufak bir iki düzenlemeyle saz akord olarak hazır hale geliyor arkadaşlar. Bu klarnetten iki arkadaşa verdim birinde sadece arka deliğini yani boş rast perdesini az açtım diğerinde ise hiçbir entonasyon problemi yoktu sazın deliklerine müdahele etmeden gönül rahatlığıyla verdim. Akordda sorun çıkabilecek sesler tek tek akord cihazına bakılıp düzeltilerek teslim edilecektir. Ayrıca sert olan tuşeleri orta sertliğe getirilip, tuşe yükseklik ayarlarıda özenle yapılarak sizlere teslim edilecektir. Resimlerdeki sıfır klarnettir ve herhangi bir parlaklık verici yağ kullanılmamış sazın kendi gövdesinin parlaklığıdır. Çift barel seçeneğiniyle isteyen kişiye barellerden birine mikrofon deliği açarak teslim edilebilecektir. Yine isteyenler için sazın iç ve dış yağlanması yapılarak teslim edilebilecektir. Ayrıca ağacında herhangi bir çatlama olduğunda ücretsiz onarım yapacağım. CENK MÜZİK MERKEZİ ADRES Acıbadem Mahallesi, Şemibey Sokak, Sebat Apartmanı, No: 31, Daire: 2, Yıldızbakkal / Kadıköy / İstanbul Web Adreslerim 1) : www.cenkdincer.com 2 ) www.muzikhocasi.net Mail & Skype & Msn Adresim : cenkdincer@hotmail.com Telefonlarım Satılık Sol Abanoz Zeff / France Uzun Şık Çantalı Dizayn : Amati 340 S Klavye Sert Dayanıklı Yamulmayan Gümüş Tuşe Çift Barel İsteyene Barele Mikrofon Deliği Açılacak Ve Civatasıyla Verilecektir.
  • #4193010
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.