Alanya Kargıcakta 3 Katlı Uygun Fiyata Villa

Alanya Kargıcakta 3 Katlı Uygun Fiyata Villa

Akdeniz » Antalya » Alanya
108.000€
  • 108.000€
    Akdeniz » Antalya » Alanya
Alanya Kargıcakta 3 Katlı Uygun Fiyata Villa
 
Alanya Kargıcakta 3 Katlı Uygun Fiyata Villa Alanya Kargıcakta 3 Katlı Uygun Fiyata Villa Alanya Kargıcakta 3 Katlı Uygun Fiyata Villa Alanya Kargıcakta 3 Katlı Uygun Fiyata Villa
Cebeci Villaları - 3 Villamız Kargıcak' tadır. Site içerisindedir. Sitede 5 adet villa bulunmaktadır. 1 Alman ve 4 İrlandalı yaşamaktadır. Aidat Yıllık 3800 TL dir. Havuz ve site görevlisi mevcuttur. Villamız 3 katlı olup full eşyalıdır. Villanın kendine ait bahçesi bulunmaktadır. Villa içerisinde ; her odada klima , şömine , barbekü , jakuzi , küvet , 3 adet banyo / wc , kiler ve geniş terası vardır . 1. Kat : Oturma Odası , mutfak , 1 adet banyo / wc , geniş teras 2. Kat : 2 adet Yatak odası , 1 adet banyo / wc , 1 adet balkon 3. Kat : 1 adet yatak odası , 1 adet banyo / wc , 1 adet geniş teras Villamızın arsası 250 m2 dir. İç oturum alanı : 180 m2 dir. Villamız Full Doğa , Deniz , Alanya Kalesi Manzaralıdır. ( Her katta manzara vardır ) Bina Yapım Yılı : 2006 dır. Villamızın herhangi bir borcu bulunmamaktadır. Tamamına kredi çıkmaktadır.
  • #3930807
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.