Akyazıda kavak fidesi

Akyazıda kavak fidesi

Marmara » Sakarya » Akyazı
1.234₺
  • 1.234₺
    Marmara » Sakarya » Akyazı
Akyazıda kavak fidesi
 
Akyazıda kavak fidesi Akyazıda kavak fidesi Akyazıda kavak fidesi Akyazıda kavak fidesi Akyazıda kavak fidesi Akyazıda kavak fidesi
Şirketimiz 1974 yılından bu yana kavak fidancılığı alanında faaliyet göstermektedir. Kavak fidancılığı alanında Türkiye’nin en büyük, en köklü ve lider firmasıyız. Ürünlerimizin ve ürünlerin yetiştiği toprakların denetimi Bakanlık İl Müdürlüğü, Bitki Koruma Müdürlüğü, İstanbul Zirai Karantina Müdürlüğü, tarım İl Müdürlüğü ve İzmit Kavakçılık Enstitüsü tarafından denetlenmektedir. Tüm bunların yanı sıra ürünlerin gelişimi ve kalitesi için ileri yöntemler kullanılmaktadır. Orantılı miktarlarda gübre, zirai ilaç, yabancı otlarla mücadele ve tüm bakımları itinalı ve periyodik biçimde yapılmaktadır.Ayrıntılı bilgi için hilalkavakcilik.net veya kavakburada.com adreslerinden ulaşabilirsiniz.GSM:
  • #2822813
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.