Akçakoca'da İhtiyaçtan satılık Yazlık

Akçakoca'da İhtiyaçtan satılık Yazlık

Karadeniz » Düzce » Akçakoca
80.000₺
  • 80.000₺
    Karadeniz » Düzce » Akçakoca
Akçakoca'da İhtiyaçtan satılık Yazlık
 
Akçakoca'da İhtiyaçtan satılık Yazlık Akçakoca'da İhtiyaçtan satılık Yazlık Akçakoca'da İhtiyaçtan satılık Yazlık Akçakoca'da İhtiyaçtan satılık Yazlık Akçakoca'da İhtiyaçtan satılık Yazlık Akçakoca'da İhtiyaçtan satılık Yazlık
"AYKENT Sitesi No:6 Ereğli Yolu Akçakoca" Akçakoca-Ereğli Sapağından Ereğli yönüne 750. metrede(Akevler'den hemen sonra), Devlet Karayolunun hemen sol tarafında, Ankara veya İstanbul'dan gelişte Denizin ilk göründüğü noktada, muhteşem deniz ve orman manzaralı dublex Yazlık. Karayolunun deniz tarafına düşen 3 dönümlük bahçe üzerinde, hilal şeklinde ve bitişik nizamda konuşlanmış 10 dublexte, (Ev sayısının sınırlı ve tamamı birbirinden nezih tüm komşuların birbirini tanıyor olması sebebiyle) büyük bir aile samimiyetiyle yaşanıyor. Ev girişleri güzel düzenlenmiş ortak bahçeye ve Salon ve Odalar ise balkonları üzerinden denize bakıyor. Alt katta sadece salon ve salona açık mutfak ve 1 tuvalet, üst katta 2 oda ve 1 banyo/tuvalet, alt ve üstte iki büyük balkonu ile 90 metrekare. 20 yıl önce inşa edilmiş. Ankara'dan da, İstanbul'dan da otoban üzerinden 2 saatte ulaşım (230 Km.) Özelllikle Ankara'da yaşayanlar için yaşanmadan anlaşılması zor bir nimet. Çünkü Ankara'dan Otoyol bağlantısı ile 2 saatte ulaşıyorsunuz (230 Km) ve Cuma öğleden sonra gidip denize girerek, Pazartesi sabahı dönmek suretiyle istenirse her hafta sonu yararlanacak bir imkan. Bu yazlığı , ailem tüm yaz orada kalmak ve ben sadece hafta sonları gitmek suretiyle 7 yıl boyunca kullandım ve tadına doyamadım. Çünkü Ankara'nın kavurucu sıcaklarından, orman ve deniz ile iç içe serin bir ortama gidiyorsunuz ve kendinizi tüm yaz boyunca tatilde hissediyorsunuz. Fevkalade seçkin ve dost canlısı insanlar ile bir arada 10 evlik büyük bir aile gibi gündüz/gece kapınızı açık bırakarak güven ve huzur içerisinde yaşamanızda işin cabası. Tam 4 yıldan beri bu yazlığı satmamak için direndim ama şimdi zaruri bir durum sebebiyle başka çarem kalmadı.
  • #1546192
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.