Aileden muhteşem Rottweiler yavruları

Aileden muhteşem Rottweiler yavruları

Marmara » İstanbul » Şile
375₺
Aileden muhteşem Rottweiler yavruları
 
Aileden muhteşem Rottweiler yavruları Aileden muhteşem Rottweiler yavruları Aileden muhteşem Rottweiler yavruları Aileden muhteşem Rottweiler yavruları Aileden muhteşem Rottweiler yavruları
6 Haziran 2010 doğumlu şirin erkek ve dişi Rottweiler yavrularımız artık yeni yuvalarına kavuşmaya hazır! Yavaş yavaş düzenli olarak ilaçlanan bahçemizin 1, 5 dönümlük alanı keşfetmeye başlıyor ve diğer köpeklerimizle oynuyorlar. Yavrularımız doğdukları andan itibaren sosyal bir ortamda büyüyor, kedi ve çocuklara da alışıktır. Anneleri bizim olduğu için yeni minik dostunuzu almaya geldiğinizde onunla da tanışacaksınız. Anneleri olduğu gibi babaları da safkan Rottweiler olup eğitimli ve tam aşılıdır. İkisinin bir resmi ektedir. Yavrularımız kardeşleriyle oynayarak en temel davranış biçimleri artık öğrenmiş ve annenin kendi isteği ile sütten kesilmeye başladılar. Şuanda günde 3 kere kuru mama yiyor ve istediği kadar su içiyorlar. Sağlık konusunda çok titiziz. Veteriner hekimimizin öngördüğü ve yavrularımıza uyguladığımız standart tedavi planı 3 kere iç parazit tedavisi (2-4-6 haftalıkken) ve ilk karma aşısı içeriyor. Yavrularımızı İstanbul dışına kesinlikle göndermiyoruz. Yeni dostunuzu evimizden almanız gerekir ya da İstanbul’daki evinize bırakmamızı isteyebilirsiniz. Bunu küçük bir ücret karşılığında yaparız. Takas yapmıyoruz, bu nedenle teklif etmeyiniz lütfen. Sorularınız için bana e-mail gönderebilir ya da telefon (0549-7315780) açabilirsiniz. Resimler güncel olup 13 ve 16 Temmuz'da çekilmiştir. Yerimiz Şile'de.
  • #2200709
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • SATILIK PEKİNEZ YAVRULARI

    Mersinden satılık 2 adet pekines yavrusu.yavrular su anda 58 günlüktür ve gayet ...

  • Adapazarında satılık kangal

    satılık kangal yavruları 1 erkek 1 dişi uygun fiyata irtibat 0535 983 70 73 ...

  • ÜRETİM ÇİFTLİĞİNDEN DOBERMAN YAVRULARI

    ÜRETİM ÇİFTLİĞİNDEN Irk standartlarına uyan anne va babanın yavruları. Müşterile ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.