Aile ve-veya arkadaş grubuna huzurlu tatil imkanı

Aile ve-veya arkadaş grubuna huzurlu tatil imkanı

Marmara » Kırklareli » İğneada
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Kırklareli » İğneada
Aile ve-veya arkadaş grubuna huzurlu tatil imkanı
 
Aile ve-veya arkadaş grubuna huzurlu tatil imkanı Aile ve-veya arkadaş grubuna huzurlu tatil imkanı Aile ve-veya arkadaş grubuna huzurlu tatil imkanı
İğneada'da en üst katta, ormanın tam kenarında(gerçek bir orman; evden bir kaç dakikada ormanın içindesiniz) ve denize yakın, içinde buzdolabı, tüpü ve ocağı olan hazır bir mutfak(marketten alış-veriş yapıp yemekleri kendiniz yapmanız tavsiye edilir ki en uygunu ve sağlıklısı budur), eksiksiz bir banyo, herkesin dışarıda da yemek yiyebileceği geniş teras, içinde uydu bağlantılı küçük bir televizyonun ve de koltukların olduğu yeterli bir salon, ayrıca iki yatak odası(birinde çift kişilik iki yatak ve salonda da yatılabilir), yatak-yorgan-yastık gibi şeyler vardır... kişi başına ücret alınmadığı gibi isterseniz 10 kişi bile kalabilirsiniz, artı; haricen yatak-yorgan da getirebilirsiniz, sorun değil... en alt katta ev sahibesi ve ailesi kaldığı için önemli eşyalarınızı evde güvenle bırakıp günlerce dolaşabilirsiniz... "Ayten Sagun, tel:"
  • #1544354
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.