AĞAOĞLU TARIM VE HAYVANCILIK.TİC.

AĞAOĞLU TARIM VE HAYVANCILIK.TİC.

Marmara » Bursa » Ağaköy
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Bursa » Ağaköy
AĞAOĞLU TARIM VE HAYVANCILIK.TİC.
 
AĞAOĞLU TARIM VE HAYVANCILIK.TİC. AĞAOĞLU TARIM VE HAYVANCILIK.TİC. AĞAOĞLU TARIM VE HAYVANCILIK.TİC. AĞAOĞLU TARIM VE HAYVANCILIK.TİC.
merhabalar türkiyenin her bir tarafına ben salim karabulut bursa karacabeyden elimizde bulunmakta olan 1.sınıf bol süt verimli ineklerimiz satışa cıkmıştır ve gebe düveler ayrıca dana ve boş düveler elimizde mevcuttur hayvanlarımıza garanti vererek satmaktayız bizim işimiz hayvancılık ineklerimizin süt oranlar 25 , ila 36 litre arsında değişir sahımlarımıza sizde katıla bilirsiniz önemli olan görmek değil misafirimiz olmanızdır hayvanlarımız test'ten geçmiştir ayrıca mavi seltifikalıdır hayvanlarımız t.c.zıraat bankası hayvancılık destekleme krdesine uygundur ineklerimizin fiyatları çok uygundur hemen arayın bizi görüşelim iyi günler dilerim....... salim karabulut
  • #2967682
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.