Adanada Çifthanesiyle Satılık 2 Çift Yerli Muhabbet Kuşu

Adanada Çifthanesiyle Satılık 2 Çift Yerli Muhabbet Kuşu

Akdeniz » Adana » Denizli
160₺
  • 160₺
    Akdeniz » Adana » Denizli
Adanada Çifthanesiyle Satılık 2 Çift Yerli Muhabbet Kuşu
 
Adanada Çifthanesiyle Satılık 2 Çift Yerli Muhabbet Kuşu Adanada Çifthanesiyle Satılık 2 Çift Yerli Muhabbet Kuşu Adanada Çifthanesiyle Satılık 2 Çift Yerli Muhabbet Kuşu
Merhabalar kuşlar iki aydır bende. hepsi yerli yeşiller 10 aylık diğerleri 1 yaşında ve yeşiller eş diğerleri eştir. yem kusma vs var yani yumurtlamaya hazırlar ama ilgilenemediğim için satmak zorundayım. Çifthanenin boyutları 80*38*40 şeklinde ve ortadan bölmeli. Kafesi bütün aksesuarlarıyla(2 adet akıllı yemlik 2 adet mürekkep balığı kemiği 2 adet suluk 4 adet tahta tünek 2 adet yuvalık) birlikte veriyorum. ayrı satma durumu söz konusu değil.Kuşlar şuan sonra resimdeki gibiler. Alana şimdiden hayırlı olsun. Adana içi elden teslim ediyorum. Telefon yoluyla irtibat kurun.
  • #3645397
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.