Acilllll Satılık muhabbet kuşu üretimhane SAKARYA

Acilllll Satılık muhabbet kuşu üretimhane SAKARYA

Marmara » Sakarya » Serdivan
5.600₺
  • 5.600₺
    Marmara » Sakarya » Serdivan
Acilllll Satılık muhabbet kuşu üretimhane SAKARYA
 
Acilllll Satılık muhabbet kuşu üretimhane SAKARYA Acilllll Satılık muhabbet kuşu üretimhane SAKARYA Acilllll Satılık muhabbet kuşu üretimhane SAKARYA Acilllll Satılık muhabbet kuşu üretimhane SAKARYA Acilllll Satılık muhabbet kuşu üretimhane SAKARYA Acilllll Satılık muhabbet kuşu üretimhane SAKARYA
ÖNCELİKLE 5600 SON FİYAT... * 50 çift yerli muhabbet kuşu. * 10 kadar yeme düşmüş yavru. * kusların hepsi genc. keyefkeder oluşturduğum bir üretimhane. * havalandırma sistemi, ışık sistemi otomatik. * 2 tane hiç kullanılmamış salma * özel olarak yaptırdığım kafesler.(50 göz bulunuyor) * ısı yalıtımı yerde mevcut * mekan aynen görüldüğü gibi. * kusların renkleri seçilerek ayrıldı. (kümeste sadece 2 çift kuşun rengi yeşil. %80 beyaz, beyaz-mavi renklerden oluşuyor.)
  • #2693974
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.