Acilll Eyüp Topçular'da Devren Faal Çiğköfte Cafe Salonu.

Acilll Eyüp Topçular'da Devren Faal Çiğköfte Cafe Salonu.

Marmara » İstanbul » Eyüp
17.500₺
  • 17.500₺
    Marmara » İstanbul » Eyüp
Acilll Eyüp Topçular'da Devren Faal Çiğköfte Cafe Salonu.
 
Acilll Eyüp Topçular'da Devren Faal Çiğköfte Cafe Salonu. Acilll Eyüp Topçular'da Devren Faal Çiğköfte Cafe Salonu. Acilll Eyüp Topçular'da Devren Faal Çiğköfte Cafe Salonu. Acilll Eyüp Topçular'da Devren Faal Çiğköfte Cafe Salonu. Acilll Eyüp Topçular'da Devren Faal Çiğköfte Cafe Salonu. Acilll Eyüp Topçular'da Devren Faal Çiğköfte Cafe Salonu.
Faal durumda çiğköfte salonu cirosu iyi.cevresinde çiğköfteci yok markalaşmış hazır kurulu tezgah.eyüp merkeze 2 dk mesafede.. İlgilenemediğimizden devrediyoruz.dükkanımız konsept olarak şirin ve tadıyla hizmetiyle çevrede bilinen bir işletmedir.ayrıca tost Vs.Vs bulunmaktadır açık dondurma dolabıda vardır.20 mt2 olan dukkanımızın 25 mt2 ön cephesi bahçesi bulunmaktadır.içerisinde özel yapım 2.5 mt dolaplı arka mutfak tezgahı Lavabo klima tv ses sistemi bulunmaktadır.
  • #3819966
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.