Acil Satılık Mondial 250 MCT Chopper Motorsiklet

Acil Satılık Mondial 250 MCT Chopper Motorsiklet

İç Anadolu » Ankara » Ankara
2.200₺
  • 2.200₺
    İç Anadolu » Ankara » Ankara
Acil Satılık Mondial 250 MCT Chopper Motorsiklet
 
Acil Satılık Mondial 250 MCT Chopper Motorsiklet Acil Satılık Mondial 250 MCT Chopper Motorsiklet Acil Satılık Mondial 250 MCT Chopper Motorsiklet Acil Satılık Mondial 250 MCT Chopper Motorsiklet Acil Satılık Mondial 250 MCT Chopper Motorsiklet Acil Satılık Mondial 250 MCT Chopper Motorsiklet
2005 model 3200 Km'deki 250 MCT Mondial marka motorsikletimi üzerindeki sis farları, ön cam siperlik, sosis çanta, arka sis bar çantası ile birlikte, araba alacağım için satıyorum.. Tüm bakımları zamanında ve serviste yapılmıştır. Motorsikletimi görevim sebebiyle 2006 yılından itibaren Ankara'da kullanmaya başlamış olup kışın kapalı otoparkta bıraktım. Bu fiyata binilebilecek çok iyi ve gösterişli bir motorsiklettir. Gazi Üniversitesinde Araştırma Görevlisi olarak görev yapmaktayım. Görmek isteyenler diledikleri zaman bakabilirler.Tel:
  • #63720
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.