Acil Satılık Jako Kırmızı Kuyruk Taklit Yapabiliyor. Kartal / İst.

Acil Satılık Jako Kırmızı Kuyruk Taklit Yapabiliyor. Kartal / İst.

Marmara » İstanbul » Kartal
650₺
  • 650₺
    Marmara » İstanbul » Kartal
Acil Satılık Jako Kırmızı Kuyruk Taklit Yapabiliyor. Kartal / İst.
 
Acil Satılık Jako Kırmızı Kuyruk Taklit Yapabiliyor. Kartal / İst. Acil Satılık Jako Kırmızı Kuyruk Taklit Yapabiliyor. Kartal / İst. Acil Satılık Jako Kırmızı Kuyruk Taklit Yapabiliyor. Kartal / İst.
Papağanım Taklit yapabiliyor Kedi, Kuş, kanarya sesleri çıkarabiliyor. Elden Yem Yiyebiliyor Hırlaması neredeyse yok denecek kadar az buda çok normal bu kuşlar ithal olduğu için gümrüklerde ve getirildiği yerlerde çok kötü koşuallarda barınıyor. sonuçta yabani ler ormandan getiriliyorlar insana alışkın değiller. kırmızı kuyruk jako papağanım 2- 3 yaş arasında olup temel eğitimini almıştır taklit yapabilmesi konuşmaya çok yakın demektir. temel eğitimini almamış bir kuşun enaz 1 sene yabniliği devam eder bunu göz önünde bulundurun yabani bir kuş alıp hevesinizi kırmayın.. evde yanlızkaldığım için akşamları geç geliyorum çok yanlız kalıyor.. buda onun eğitimi için iği değil bu kuşlar ilgi istiyorlar.. ilgilenebilecek arkadaşların aramasını istiyorum bi heves için kuşada kendinizede yazık etmeyin... Bu kuşlar dünyanın en net ve çok konuşan kuşları olarakta bilinirler. fiyatı kafesiyle beraber : 650 TL dir. Telefonum :istanbul Kartal
  • #2562556
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.