Acil, Devren Satılık Telefoncu Dükkanı adanada

Acil, Devren Satılık Telefoncu Dükkanı adanada

Akdeniz » Adana » Seyhan
30.000₺
  • 30.000₺
    Akdeniz » Adana » Seyhan
Acil, Devren Satılık Telefoncu Dükkanı adanada
 
Acil, Devren Satılık Telefoncu Dükkanı adanada Acil, Devren Satılık Telefoncu Dükkanı adanada Acil, Devren Satılık Telefoncu Dükkanı adanada Acil, Devren Satılık Telefoncu Dükkanı adanada Acil, Devren Satılık Telefoncu Dükkanı adanada Acil, Devren Satılık Telefoncu Dükkanı adanada
İçerisinde 24' luk Klima, 82 Ekran Lcd tv, Mini buzdolabı, Yazıcı, 2+1 ses sistemi, 1adet bilgisayar, çift gözlü kamera sistemi, Alarm ve tamir için cyber marka ısıtıcı ve lehım makınası, Ayrıca tamir için kullanılacak 200 ün üzerinde hurda cihaz ve sıfır cihaz fİlm ve ekranları mevcut. Ayırca vıtrınimde bulunan sıfır cihazlarıda, dükkan içerisinde ne varsa bırakıyorum. Bu bölgeye hakim bir işyeridir, müşterilerim gayet memnundur. Alan kişi 1 hafta içerisinde bunu anlayacaktır. Gerçekten tamirden anlayan birisi veya 2 ortak hiçbir masraf yapmadan para kazanmaya başlayabılir. Yanlız olduğumdan dolayı Aylık oratalama 5 - 6 bın arasında gelırı vardır. Tek başıma oldugum için hem müşteri hem tamırle uğraşamıyorum bu civarda oturmadıgım içinde evime uzak düşüyor. Eleman almayı düşündüm ama bu işlerde pek güven olmuyor elemana. İşyeri cadde üstünde, insan ve araç trafiği yoğundur. Dükkan 3 yıldır faaliyette. Detaylı bilgi için :
  • #3655829
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.